LAWSTUDIES.DK

Strafferet California - Strafferet-uddannelser i California Strafferet, California

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Strafferet California - Tag din LLM i California. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Strafferet, California Filter

Master of Laws (LLM) - Criminal Justice Specialization

Loyola Law School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen USA Los Angeles

Studerende, der gennemfører LLM Specialization in Criminal Justice, vil have en uforlignelig mulighed for eksponering for og koncentreret undersøgelse i den lov og færdigheder, der er nødvendige for at uddanne sig som advokat for en strafferetlig retsforfølgning eller forsvarsindsats.