LAWSTUDIES.DK

Strafferet London - Strafferet-uddannelser i London Strafferet, London

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Strafferet London - Tag din LLM i London. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Strafferet, London Filter

LLM i international straffelov og procedure

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Dette LLM-kursus dækker begreberne håndhævelse af international strafferet. Fokus på internationale forbrydelser som folkedrab, forbrydelser mod menneskeheden, krigsforbrydelser og aggression.

LLM i kriminalitet og retssager

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Forstå de vigtigste principper, der grundlagde det britiske strafferetlige system. Få en dybtgående og systematisk forståelse af kriminalsager og strafferet.