LAWSTUDIES.DK

Strafferet Canterbury - Strafferet-uddannelser i Canterbury Strafferet, Canterbury

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Strafferet Canterbury - Tag din LLM i Canterbury. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Strafferet, Canterbury Filter

LLM (International Criminal Justice)

University of Kent, Kent Law School
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 28 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

International Criminal Justice vil være af særlig interesse for dem, der arbejder, har til hensigt at arbejde eller har en interesse inden for international og tværnational strafferet, strafferet og menneskerettigheder mere bredt.