LAWSTUDIES.DK

Strafferet Nordamerika - Strafferet-programmer Strafferet Nordamerika

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Strafferet Nordamerika - Tag din Strafferet Nordamerika. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Strafferet, Nordamerika Filter

LLM i international strafferet

Case Western Reserve University School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Cleveland + 1 mere

Fokus på international strafferet og procedure, den humanitære folkeret, og national sikkerhed lov. Andet semester externship til rådighed for studerende, der starter i efterårssemestret.

LL.M i international straffelov

UNH Franklin Pierce School of Law
Online Fuldtid 12 - 60 måneder Kontakt skolen USA Concord

Du vil holde øje med den udvidede rækkevidde af den internationale strafferet. Praktiserende advokater lærer om de seneste udviklinger, der påvirker det internationale strafferetlige landskab.

Master of Laws (LLM) - Criminal Justice Specialization

Loyola Law School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen USA Los Angeles

Studerende, der gennemfører LLM Specialization in Criminal Justice, vil have en uforlignelig mulighed for eksponering for og koncentreret undersøgelse i den lov og færdigheder, der er nødvendige for at uddanne sig som advokat for en strafferetlig retsforfølgning eller forsvarsindsats.