Filter
Master i jura
Luxembourg Luxembourg City

Strafferet Luxembourg City - Strafferet-uddannelser i Luxembourg City Strafferet, Luxembourg City

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Luxembourg, officielt Storhertugdømmet Luxembourg er et land i Vesteuropa, omkranset af Belgien, Frankrig og Tyskland.

Luxembourg er en lille by og hovedstad i storhertugdømmet Luxembourg. Byen er et center for uddannelse, da det har mange berømte uddannelsesinstitutioner såsom University of Luxembourg.

Strafferet Luxembourg City - Tag din LLM i Luxembourg City. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Strafferet, Luxembourg City

Grader
Sted
Luxembourg
Luxembourg City
Studietype
Hastighed
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Programmet giver eleverne en unik mulighed for at udforske det hurtigt voksende felt i europæisk strafferet med særlig vægt på økonomisk og finansiel strafferet. https:// ... [+]

Om

Programmet giver eleverne en unik mulighed for at udforske det hurtigt voksende felt i europæisk strafferet med særlig vægt på økonomisk og finansiel strafferet.

Programmet består af seks successive moduler, der giver de studerende et indgående billede af flere centrale aspekter af europæisk strafferet, der omfatter følgende områder af europæisk strafferet:

regulering og håndhævelse inden for EU,Europæisk strafferet og strafferetlig procedurecorporate strafferet og overholdelse,retligt samarbejde og europæiske retshåndhævende myndigheder.

I andet semester forbereder hver studerende en kandidatopgave og deltager i et praktikophold, hvorigennem han eller hun vil få mulighed for yderligere at udvide sine færdigheder ved at anvende den erhvervede viden til virkelige situationer.... [-]

Luxembourg Luxembourg City
September 2019
Engelsk,Fransk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk