LAWSTUDIES.DK

Strafferet i Holland - Strafferet-uddannelser i Holland Strafferet

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Strafferet i Holland - Tag din LLM i Holland. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Strafferet, Holland Filter

LLM i Global Criminal Law

University of Groningen
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Holland Groningen

Hvordan forebygges, undersøges og retsforfølges internationale og tværnationale forbrydelser? Er strafferet et effektivt redskab i den nuværende sammenhæng med globaliseret kriminalitet? LLM-programmet i Global Criminal Law fokuserer på anvendelsen af ​​strafferet - både materielle og proceduremæssige - i forbindelse med global kriminalitet, herunder organiseret, tværnational og international kriminalitet.