LAWSTUDIES.DK

LLM i Spanien - LLM-uddannelser i Spanien LLM

Der er noget for enhver smag i Spanien, og det er grunden til Spanien har tiltrukket folk fra hele verden for erhvervslivet, turismen, og studere. Et stigende antal studerende er også at vælge en LLM i Spanien, ikke kun på grund af den høje kvalitet af akademikere, men også fordi Spanien har så meget at byde på. Eleverne kan udforske bjergene, middelalderlige byer, strande, pulserende storbyer og utallige kulturelle aktiviteter. En LLM i Spanien er en fremragende uddannelse kombineret med spænding, kultur og eventyr.

Spanien har nogle fremragende graduate juridiske uddannelser med specialisering områder, der passer til de interesser, de fleste studerende, uanset om de søger ekspertise eller en ændring af karriere. Nogle af de specialisering områder en LLM i Spanien er den europæiske lovgivning, intellektuel ejendomsret, IT-ret, selskabsret og erhvervsret, blandt flere andre. Kandidater holder en LLM i Spanien ofte gå videre til en karriere inden for offentlige organisationer, private virksomheder eller multinationale selskaber.

Find LLM i Spanien, som vil hjælpe dig med at nå dine faglige og personlige mål. Din grad kan blive venter på dig i et af programmerne nedenfor!

resultater fundet Filter

Master i sportslov, LLM

Real Madrid Graduate School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid

Real Madrid Graduate School Universidad Europeas Master i Idrætslov er LLM rettet mod jurister fra hele verden, der ønsker at udvikle deres professionelle karriere inden for international sportslovgivning.

Master i den humanitære folkeret, menneskerettigheder og operationel lov

Universidad Nebrija
Online Fuldtid Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid + 1 mere

Master i humanitær folkeret, menneskerettigheder og operationel lov er den første officielle program i Spanien, der danner den studerende i operationelle lov, kombineret med de to andre rettigheder, der bruges i forvaltningen af ​​væbnede konflikter: international ret humanitære og menneskerettigheder.

Magistergrad i lov

Universidad Católica de Valencia
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Spanien Valencia

The Master 's Degree i lov fra det katolske universitet i Valencia (herefter MUAB) er et officielt program for at sikre, at de studerende får de nødvendige til udøvelse af loven færdigheder.

Kandidatgrad i jura

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2019 Spanien Santa Cruz de Tenerife

The Master 's Degree i lov reguleres ved lov 34/2006, den 30. oktober, som er udviklet af kongelig anordning 775/2011 af 3. juni. I overensstemmelse med dette, det juridiske fakultet ved universitetet i La Laguna i samarbejde med Bar Association of Santa Cruz de Tenerife- starter fra det akademiske år 2014/15, at den nødvendige uddannelse give kandidater lov til at udøve den juridiske profession, når den relevante statslige egnethedsprøve.

Universitetsuddannelsen i miljølovgivning

Universitat Rovira i Virgili
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Spanien Tarragona

Denne universitets mastergrad giver grundlæggende og specifikke viden om miljølovgivning. Det lægger særlig vægt på disciplinens forskellige grene og beskæftiger sig også med forskellige ikke-juridiske emner relateret til tekniske, geografiske, økonomiske og forretningsmæssige aspekter af miljøet ...

Master i cybersikkerhedsret og digitalt miljø

Universidad de Leon
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien León

Vi uddanner fagfolk, der er specialiserede inden for cybersikkerhedslovgivning og det digitale miljø, som vil svare på de nye udfordringer, som loven står overfor, baseret på de fremskridt, der er opnået fra de nye kommunikations- og informationsteknologier.

Master i jura: European Union Studies

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien A Coruña

Hovedformålet med Master EU består af faglært uddannelse i europæisk administration og forvaltning af EU-fagfolk ressourcer.

Master i Business juridisk rådgivning

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2019 Spanien A Coruña

Uddannelsen af ​​studerende på Master i Business juridisk rådgivning (MAXE) rettes at uddybe relevante emner i erhvervslivet og viden om nye ressourcer, juridiske og ellers som kan klare sikkert mange forskellige situationer .

Magistergrad i lov

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2019 Spanien A Coruña

The Masters i lov, der giver adgang til den praktiske prøve til titlen som advokat / en, er givet i fællesskab af UDC og ICACOR gennem School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."

Mester i intellektuel ejendomsret

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Master i Intellectual Property giver en praktisk oversigt over de vigtigste juridiske, økonomiske og tekniske spørgsmål, der berører virksomheder og organisationer, der opererer på markeder eller sektorer tæt knyttet til spørgsmålet om intellektuel ejendomsret. Du vil også forsøge centrale aspekter af business og teknologi ledelse, ved at nærme det juridiske område med ...

Kandidatgrad i international erhvervsret

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid Barcelona + 2 mere

Master i International Business Law OBS Business School reagerer effektivt på behovet for jurister af virksomheder og selskaber, har globaliseringen bragt økonomisk miljø og erhvervslivet måde. Programmet er rettet mod de advokater og juridisk rådgivning til hensigt at erhverve en intensiv uddannelse inden for lovgivning, som ...

Master of Science i en cyklus i praksis med University of Murcia / Spanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
på universitet Fuldtid 5 år Oktober 2019 Italien Santa Maria Capua Vetere Spanien Murcia + 2 mere

Startende fra AA 2016/2017, Juridisk Institut for SUN tilbyder sine elever en ny mulighed for at gå international, ud over de traditionelle udvekslingsprogrammer. Studerende vil tage et nyt studium i fællesskab udviklet på University of Murcia (Spanien), som vil give dem mulighed for at tilbringe tre semestre på et udenlandsk universitet, og at opnå, for enden af ​​stien, en dobbelt grad, dvs. en dobbelt grad .

Europæisk mester i lov og økonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Frankrig Aix-en-Provence Italien Rome Belgien Ghent Israel Haifa Østrig Vienna Tyskland Hamburg Holland Rotterdam Polen Warsaw Indien Mumbai Spanien Barcelona + 18 mere

Denne europæiske Master i jura og økonomi (EMLE) program giver en unik mulighed for tværfaglige studier af jura og økonomi på to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske universiteter. Der vil være en fælles LL.M. grad udstedt af universiteterne i Hamburg, Gent og Rotterdam og alle andre partneruniversiteter vil tildele en yderligere kandidatgrad (LL.M./Mac./M.Sc.).

Executive LLM

IE Law School
Online og campus kombineret Deltid 9 måneder September 2019 Spanien Madrid

Udforsk indlands og amerikansk fælles lov, inden du lærer at anvende den på en forretningsmæssig kontekst. Med ekspertisen fra to førende internationale institutioner (Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School ), får deltagerne et omfattende kig på forretningspraksis.

LLM i International Business Law

IE Law School
på universitet Fuldtid 10 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid

Internationale sindede advokater har stor efterspørgsel. LL.M. I International Business Law er designet til at uddanne sofistikerede, globalt orienterede, teknologisk kyndige, velafrundede advokater, der vil yde værdifulde bidrag til organisationer, der opererer i meget komplekse internationale transaktioner og operationer. Dette holistiske program forbereder den næste bølge af dagens juridiske fagfolk til at skabe et varigt mark på verdensplan.