LAWSTUDIES

LLM Santa Cruz de Tenerife - LLM programmer i Santa Cruz de Tenerife - LLM Santa Cruz de Tenerife

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

LLM Santa Cruz de Tenerife - Tag din LLM i Santa Cruz de Tenerife. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Kandidatgrad i jura

Universidad de La Laguna
LLM
<
Fuldtid
<
3 semestre
Spansk
på universitet

The Master 's Degree i lov reguleres ved lov 34/2006, den 30. oktober, som er udviklet af kongelig anordning 775/2011 af 3. juni. I overensstemmelse med dette, det juridis ...

Læs mere