LAWSTUDIES.DK

LLM Madrid - LLM programmer i Madrid - LLM Madrid

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

LLM Madrid - Tag din LLM i Madrid. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master i sportslov, LLM

Real Madrid Graduate School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid

Real Madrid Graduate School Universidad Europeas Master i Idrætslov er LLM rettet mod jurister fra hele verden, der ønsker at udvikle deres professionelle karriere inden for international sportslovgivning.

Master i den humanitære folkeret, menneskerettigheder og operationel lov

Universidad Nebrija
Online Fuldtid Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid + 1 mere

Master i humanitær folkeret, menneskerettigheder og operationel lov er den første officielle program i Spanien, der danner den studerende i operationelle lov, kombineret med de to andre rettigheder, der bruges i forvaltningen af ​​væbnede konflikter: international ret humanitære og menneskerettigheder.

Mester i intellektuel ejendomsret

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Master i Intellectual Property giver en praktisk oversigt over de vigtigste juridiske, økonomiske og tekniske spørgsmål, der berører virksomheder og organisationer, der opererer på markeder eller sektorer tæt knyttet til spørgsmålet om intellektuel ejendomsret. Du vil også forsøge centrale aspekter af business og teknologi ledelse, ved at nærme det juridiske område med ...

Kandidatgrad i international erhvervsret

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid Barcelona + 2 mere

Master i International Business Law OBS Business School reagerer effektivt på behovet for jurister af virksomheder og selskaber, har globaliseringen bragt økonomisk miljø og erhvervslivet måde. Programmet er rettet mod de advokater og juridisk rådgivning til hensigt at erhverve en intensiv uddannelse inden for lovgivning, som ...

Executive LLM

IE Law School
Online og campus kombineret Deltid 9 måneder September 2019 Spanien Madrid

Udforsk indlands og amerikansk fælles lov, inden du lærer at anvende den på en forretningsmæssig kontekst. Med ekspertisen fra to førende internationale institutioner (Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School ), får deltagerne et omfattende kig på forretningspraksis.

LLM i International Business Law

IE Law School
på universitet Fuldtid 10 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid

Internationale sindede advokater har stor efterspørgsel. LL.M. I International Business Law er designet til at uddanne sofistikerede, globalt orienterede, teknologisk kyndige, velafrundede advokater, der vil yde værdifulde bidrag til organisationer, der opererer i meget komplekse internationale transaktioner og operationer. Dette holistiske program forbereder den næste bølge af dagens juridiske fagfolk til at skabe et varigt mark på verdensplan.