13 LLM Programmer i Schweiz for 2024

LLM Programmer i Schweiz for 2024Filter
    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Neuchâtel, Schweiz

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    French

    Master i Sports Law godkendt og koordineret af CIES (International Center for Sport Studies) ved University of Neuchâtel i Schweiz er et uddannelseskursus, der giver eleverne viden inden for alle facetter og kompleksiteter af sportslovgivningen.

    • Bern, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Er du jurist, der ønsker at tage det næste skridt i din karriere eller i den akademiske verden? I så fald er du på den rigtige vej. TRAIL+ -programmet på WTI henvender sig til studerende og fagfolk med en juridisk baggrund, der er interesseret i at specialisere sig i international økonomisk ret med det tværfaglige studie af den globale økonomi og handels- og investeringsaftaler. Dette program tilbydes på World Trade Institute (WTI) i samarbejde med det juridiske fakultet ved University of Bern.

    • Geneva, Schweiz
    • Online

    Fuldtid

    9 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Den internationale mester i sportsret er designet med det formål at give dig den nyeste og mest opdaterede viden og ekspertise inden for både den akademiske og praktiske indsigt i det unikke og fascinerende lovfelt, der anvendes på sportsbranchen og sportsaktiviteten. Programmet er rettet mod studerende, der er uddannet i jura eller i andre relevante akademiske områder såvel som allerede erfarne advokater, der ønsker at styrke deres juridiske karriere i sportssektoren.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk, German

    Dette specialiseringsområde tilbyder grundig videreuddannelse i national og international lov om finansmarkeder og undersøger de nuværende privatretlige og regulatoriske grundlæggende forhold og rammebetingelser for bank-, forsikrings- og finanslovgivning.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Bern, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Ønsker du at indlede en givende karriere inden for international handel? Så er du kommet til det rigtige sted. Master of Advanced Studies in International Law and Economics (MILE) -programmet er designet til studerende og unge fagfolk, der ønsker at udvide deres viden om international handel og investeringer inden for jura, økonomi og statsvidenskab. Det er et af verdens førende programmer for avancerede studier inden for international handelsregulering og har tætte bånd til WTIs forskningsportefølje.

    • Zürich, Schweiz

    Deltid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk, German

    Ziel dieses LL.M.-Studienganges ist es, die notwendigen theoretischen und praktischen Kenntnisse zu erlernen, um M & A-Prozesse erfolgreich durchführen zu können. Weiter sollen die Studierenden befähigt werden, die anforderungsreichen rechtlichen, wirtschaftlichen und steuerlichen Probleme von M & A-Transaktionen zu analysieren und zu bewältigen.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Hvordan tackler sportsorganisationer de nuværende udfordringer inden for doping, ulovligt væddemål, spilmanipulation og korruption? Hvad er de største udfordringer i forbindelse med sportsbegivenheder, sportsaftalelovgivning og løsning af sportsrelaterede tvister og voldgift? Dette specialiseringskursus er beregnet til fagfolk, der ønsker at få et indgående kendskab til de juridiske og forretningsmæssige aspekter af international sport.

    • Zürich, Schweiz

    Deltid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    Universitetet i Zürich LL.M. Programmet tilbyder en videreuddannelse i design af internationale kontrakter samt markedsføring af teknologi gennem licensaftaler. Kursusdeltagerne skal have mulighed for uafhængigt at løse problemer, der opstår i international traktatpraksis og teknologioverførsel.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk, German

    I 20 år har LL.M. International forretningsret tilbyder en unik og værdifuld oplevelse til kandidater fra loven under hensyntagen til de komplekse juridiske behov i den globale økonomi, der ønsker at forfølge avancerede studier. Med over 200 års erfaring er Det Juridiske Fakultet ved Zürich Universitet kendt over hele verden for dets ekspertise og dets juridiske uddannelsesprogrammer. Skolens placering, Zürich, er den økonomiske hovedstad og den mest pulserende by i Schweiz og ligger i hjertet af Europa, så de studerende let kan opdage de europæiske lande og udforske Schweiz 'fantastiske natur.

    • Zürich, Schweiz

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk, German

    Die Rechtswissenschaftliche Fakultät der Universität Zürich bietet mit dem Studiengang LL.M. Internationales Wirtschaftsrecht en højst attraktive Weiterbildungsprogramm og, das auf dem Austausch af Wissen og Erfahrung fra Theorie and Praxis basiert, den komplekse retlichen Bedürfnissen der globalen Wirtschaft gerecht wird og grenzüberschreitende wirtschaftliche Aktivitet ins Zentrum stellt.

    • Zug, Schweiz

    Deltid

    Fjernundervisning

    Dette veletablerede fjernundervisning program i Business Law er designet til forretningsfolk og fagfolk fra en bred vifte af baggrunde og organisationer.Vi er også glade for