LAWSTUDIES

LLM Geneve - LLM programmer i Geneve - LLM Geneve

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Geneva er kendt for diplomati. Det er formentlig grunden til deres universitet er specialiseret i humanistiske videnskaber, med tilsætning af medicin. Private universiteter, institutter og private skoler er også specialiseret i love, statskundskab, internationale anliggender, historie osv.

LLM Geneve - Tag din LLM i Geneve. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i international humanitær ret og menneskerettigheder

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
LLM
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

LLM i international humanitær ret og menneskerettigheder er et af de mest innovative og intellektuelt udfordrende programmer i international humanitær ret (IHL) og menneskeret ...

Læs mere

Master i avancerede studier i overgangsretfærdighed, menneskerettigheder og retsstatsprincippet

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
Master
LLM
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Advanced Studies (MAS) i overgangsretfærdighed, menneskerettigheder og retsstatsprincippet (MTJ) er en etårig fuldtidsuddannelse designet til højt kvalificerede og f ...

Læs mere