Filter
Master i jura
Rumænien Studietype: alle Hastighed: alle

Online LLM i Rumænien - LLM -uddannelser i Rumænien LLM

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Online LLM i Rumænien - Tag din Online LLM i Rumænien. Alle Online LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Danubius University

Uddannelsen har til opgave at forene den juridiske uddannelse opnået gennem de universitetsstudier med den supplerende uddannelse i loven området, der tilbyder master-stu ... [+]

Dette studieprogram har til opgave at forene den juridiske uddannelse, der er opnået gennem de bachelorstudier med den supplerende uddannelse på lovområdet, og giver masterstuderende en enestående mulighed for at studere europæisk lov inden for en tværfaglig sammenhæng inden for lov, politik og filosofi ved at uddybe principperne, politikker og regler, som ligger til grund for et juridisk system, der stadig er under udvikling.

De specifikke mål for denne undersøgelse program mål:

Udformning og forbedring af menneskelige ressourcer, højt kvalificeret på lovområdet, i overensstemmelse med Rumæniens integrationskrav til EU gennem øget undervisningskvalitet, udvikling af viden, uddybning, tilpasning, udvikling og forbedring af den viden, der er opnået under bacheloruddannelsen undersøgelser; Forme kvalificerede menneskelige ressourcer inden for europæisk lovgivning og europæisk politik; Indledning i praksis med at drive internationale kommercielle kontrakter ved at uddybe den europæiske lovkundskab Anerkendelse af den europæiske kvalitet af varer og tjenesteydelser med henblik på integration i EU At kende udviklingsstadiet og harmoniseringen af ​​det nationale standardsystem i overensstemmelse med kravene fra de europæiske og internationale standardiseringsorganer. At indlede elever i opdragelsen af ​​europæiske finansielle ressourcer og fremme af deltagelse i udveksling af internationale værdier. Blandt de undersøgte under dette program kan vi nævne emner: Anerkendelse og fuldbyrdelse af afgørelser i Den Europæiske Unions Juridiske Space, Den juridiske procedure for EU, Arbejdsaftalen i forhold ret, europæisk retligt samarbejde i civile procedurespørgsmål. ... [-]
Rumænien Galați
September 2019
Engelsk,Rumænsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of South Wales Online Programmes through UNICAF

University of South Wales LLM kursus giver dig en fleksibel tilgang til postgraduate studie, hvor du kan skræddersy dit kandidatuddannelse til dine specifikke behov og ka ... [+]

LLM (Cand.jur)

University of South Wales LLM kursus giver dig en fleksibel tilgang til postgraduate studie, hvor du kan skræddersy dit kandidatuddannelse til dine specifikke behov og karriere aspirationer. Du kan udforske en bred vifte af juridiske emner, herunder handelsret, international handelsret, konkurrenceret, arbejdsret og intellektuel ejendomsret.

Uddannelsesmæssige mål

Kurset har til formål at:

Forbinde engagement med teoretiske og aktuelle spørgsmål i debatten om aktuelle, spidse områder om bekymring. Udvikle avanceret juridisk viden for at sikre en grundig analyse af nøgleområder inden for moderne lov og praksis Udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere de juridiske regler vedrørende det relevante lovområde og evnen til at analysere og kritisere disse regler i en praktisk og akademisk sammenhæng. Placer disse studier i passende konceptuelle rammer med en række akademiske discipliner og indsigter. Udvikle de nødvendige færdigheder til at anvende en række juridiske og politiske dokumenter, herunder primære og sekundære kilder fra EU, Det Forenede Kongerige og andre juridiske jurisdiktioner. Udvikle forskningsevner, der er nødvendige for deltagelse i et projekt eller en anden faglig opgave, der kræver udbredelse af viden, forståelse, anvendelse, evaluering, analyse og syntese inden for det relevante lovområde. Giver mulighed for at fokusere på nutidige og muligvis kontroversielle områder inden for lov og politikudvikling for at engagere sig i en informeret debat. pathway ... [-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk