close

Filtre

Se resultater

Procesførelse-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Studerende, der tjener en juridisk grad og ønsker at forbedre deres viden om et bestemt lovområde, kan vælge at forfølge en LLM. Denne type avanceret juridisk grad hjælper eleverne med at lære mere om et bestemt studieområde, som det gælder for det juridiske område. Hvad er en LLM i retssager? Studerende, der arbejder på denne avancerede grad, tager typisk kurser, der vedrører retssag… Læs mere

Studerende, der tjener en juridisk grad og ønsker at forbedre deres viden om et bestemt lovområde, kan vælge at forfølge en LLM. Denne type avanceret juridisk grad hjælper eleverne med at lære mere om et bestemt studieområde, som det gælder for det juridiske område.

Hvad er en LLM i retssager? Studerende, der arbejder på denne avancerede grad, tager typisk kurser, der vedrører retssager inden for det juridiske område. For eksempel kan eleverne tage avanceret prøveforespørgsel, avancerede beviser, forhandlinger og konflikthåndtering, retssag i straffesager og voldgiftskurser. Klasser kan også gå over etik inden for retssagen og alternativer til retssager til løsning af tvister.

En af de største fordele ved at tjene en LLM i retssager er, at eleverne kan lære at effektivt løse tvister mellem to parter, som kan hjælpe dem med at blive vedholdende, effektive jurister. De kan også forbedre deres viden om retssagspraksis og forfine deres retssager taktikker, som kan hjælpe dem med at tjene mere i deres karriere.

Der er ikke fastsat omkostninger til at tjene denne avancerede juridiske grad. Dette skyldes, hvor meget en LLM i sagsomkostninger afhænger af mange faktorer, såsom undervisningsrenter og om programmet holdes personligt eller i et onlineformat.

De fleste studerende, der uddanner sig med en LLM i retssager, bliver lovgivere i en eller anden form. Mens nogle beslutter at arbejde i den private sektor for kommercielle organisationer eller enkeltpersoner, kan andre beslutte at arbejde for regeringen som en offentlig forsvarer. Dem, der tjener denne grad, kan også beslutte at tage deres færdigheder og bruge dem til at blive en professionel mægler, der hjælper virksomheder og enkeltpersoner effektivt at løse konflikter uden for retssystemet.

Dem, der tjener en LLM i retssager, kan have mulighed for at starte sig i en vellykket karriere. For at få yderligere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Loyola Law School
Los Angeles , USA

En LLM i civilretstvist

En LLM i civilretstvist -
LLM
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Catholic University of Central Africa
Yaounde , Cameroun

Formålet med denne uddannelse er at uddanne jurister i retssager og voldgiftssager.

Formålet med denne uddannelse er at uddanne jurister i retssager og voldgiftssager. -
LLM
2 år
Fransk
på universitet
 
American University Washington College of Law
Washington , USA

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administreret af Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advocacy P ... +

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administreret af Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerer en streng akademisk komponent og en bred vifte af praktisk retssag uddannelse. Programmet tilbyder en række kurser, eksterne skibe og muligheder for at forfølge juridisk stipendium og få undervisningserfaring. Vigtige fokuser på Advocacy LL.M. Programmet er brugen af ​​moderne teknologi i retssager og uddannelse af etiske advokater. Programmets innovative pensum vil hjælpe kandidater til forberedelse af alle aspekter af retssager. -
LLM
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her