LAWSTUDIES.DK

LLM i Portugal - LLM-uddannelser i Portugal LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

LLM i Portugal - Tag din LLM i Portugal. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

Master i lov og forvaltning

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Fuldtid Deltid 2 semestre Oktober 2019 Portugal Porto + 1 mere

I dagens udfordrende og evoluerende kontekst kræver evnen til at forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheden en tværfaglig tilgang. MSc i lov og ledelse giver et klart svar på dette marked behov, hvilket giver en unik mulighed for at uddanne fagfolk med solid viden på begge områder.

Master i lov

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Fuldtid Deltid Oktober 2019 Portugal Porto

Dekret nr. 74/2006 af 24. marts fastslår, at "i universitetsuddannelsen skal den cyklus af studier, der fører til kandidatuddannelsen sikre, at den studerende erhverver en specialisering af akademisk karakter ved hjælp af forskningsaktiviteten , innovation eller uddybning af faglig kompetence "(artikel 18, stk. 3). Master i loven om katolsk Porto sigter mod at give fuld effekt til dette mål.

Avanceret ll.m. i international forretningslovgivning

Católica Global School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Portugal Lisbon + 1 mere

Dette LL.M. er en af ​​de få programmer specielt designet til de advokater, der søger at udvikle en professionel karriere i international erhvervsret.

LL.M. Loven i en europæisk og global kontekst

Católica Global School of Law
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Portugal Lisbon

Dette er et program, som ingen anden, der tilbydes i Europa. Vores mål er at undervise Law i en europæisk og global sammenhæng og at gøre det med en top internationale fakultet og anvende nye metoder og pædagogiske teknikker.