LAWSTUDIES.DK

LLM Porto - LLM programmer i Porto - LLM Porto

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

LLM Porto - Tag din LLM i Porto. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master i lov og forvaltning

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Fuldtid Deltid 2 semestre Oktober 2019 Portugal Porto + 1 mere

I dagens udfordrende og evoluerende kontekst kræver evnen til at forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheden en tværfaglig tilgang. MSc i lov og ledelse giver et klart svar på dette marked behov, hvilket giver en unik mulighed for at uddanne fagfolk med solid viden på begge områder.

Master i lov

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Fuldtid Deltid Oktober 2019 Portugal Porto

Dekret nr. 74/2006 af 24. marts fastslår, at "i universitetsuddannelsen skal den cyklus af studier, der fører til kandidatuddannelsen sikre, at den studerende erhverver en specialisering af akademisk karakter ved hjælp af forskningsaktiviteten , innovation eller uddybning af faglig kompetence "(artikel 18, stk. 3). Master i loven om katolsk Porto sigter mod at give fuld effekt til dette mål.