Deltid LLM i Portugal - LLM -uddannelser i Portugal LLM

Deltid LLM i Portugal - LLM -uddannelser i Portugal LLM

LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Deltid LLM i Portugal - Tag din Deltid LLM i Portugal. Alle Deltid LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master i lov og forvaltning

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Deltid 2 semestre October 2019 Portugal Porto

I dagens udfordrende og evoluerende kontekst kræver evnen til at forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheden en tværfaglig tilgang. MSc i lov og ledelse giver et klart svar på dette marked behov, hvilket giver en unik mulighed for at uddanne fagfolk med solid viden på begge områder. [+]

præsentation

I dagens udfordrende og evoluerende kontekst kræver evnen til at forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheden en tværfaglig tilgang. MSc i lov og ledelse giver et klart svar på dette marked behov, hvilket giver en unik mulighed for at uddanne fagfolk med solid viden på begge områder.

Dette område repræsenterer vores første fakultet for tværfaglig uddannelse på kandidatniveau og har til formål at uddanne fagfolk kvalificeret til at reagere på en organisations behov på globalt plan og forberede dem ikke blot til at identificere og foreslå løsninger på organisationens spørgsmål, men også at beslutte og udføre.

Det var designet til fagfolk, der arbejder i erhvervslivet eller andre organisationer, såvel som for dem, der ønsker at praktisere (eller praktisere effektivt) forretningsret eller forretningsrådgivning og selvfølgelig forretningsadvokater.... [-]


Master i lov

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Deltid October 2019 Portugal Porto

Dekret nr. 74/2006 af 24. marts fastslår, at "i universitetsuddannelsen skal den cyklus af studier, der fører til kandidatuddannelsen sikre, at den studerende erhverver en specialisering af akademisk karakter ved hjælp af forskningsaktiviteten , innovation eller uddybning af faglig kompetence "(artikel 18, stk. 3). Master i loven om katolsk Porto sigter mod at give fuld effekt til dette mål. [+]

præsentation

Dekret nr. 74/2006 af 24. marts fastslår, at "i universitetsuddannelsen skal den cyklus af studier, der fører til kandidatuddannelsen sikre, at den studerende erhverver en specialisering af akademisk karakter ved hjælp af forskningsaktiviteten , innovation eller uddybning af faglig kompetence "(artikel 18, stk. 3). Master i loven om katolsk Porto sigter mod at give fuld effekt til dette mål.

Ud over studerende, der har en grad i lov, kan indehavere af andre grader få adgang til de samme krav, som kræves for kandidater fra andre universiteter.

På grund af erfaringerne siden kurrikulærreformen startede i 2003/2004 blev fire grundlæggende specialområder defineret: Privatret, forretningsret og erhvervsret, strafferet, offentlig og international ret; Det blev forstået, at disse ville være, i moderne, juristens hovedområder. Definitionen af indholdet relateret til hvert område blev udført efter samme kriterium. Bekræftelsen af fremkomsten af andre specialiseringsområder førte i de følgende år til skabelsen af skatteområdet og lanceringen af master i lov og forvaltning. Kort efter blev der indledt tre yderligere specialiseringsområder: Administrative lov, offentlig, international og europæisk lov og arbejdsret.... [-]


Avanceret ll.m. i international forretningslovgivning

Católica Global School of Law
på universitet Deltid 1 - 2 år September 2019 Portugal Lisbon

Dette LL.M. er en af ​​de få programmer specielt designet til de advokater, der søger at udvikle en professionel karriere i international erhvervsret. [+]

avanceret LL.M. i International Business Law

Dette LL.M. er en af ​​de få programmer specielt designet til de advokater, der søger at udvikle en professionel karriere i international erhvervsret.

HVORFOR International Business Law

For dem, der vælger specialiseringen i International Business Law, tilbyder programmet en innovativ tilgang til tværnational, engelsk-amerikansk og europæisk forretningsret. Det dækker en bred vifte af emner, såsom kontrakter, projektfinansiering, erhvervs-og investeringsejendomme voldgift, selskabsret, regulering værdipapirer, indre marked i EU, og international skatteret. Nøglefunktioner Et intensivt og avanceret program, der specifikt er rettet mod dem, der søger en aktiv og international erhvervsmæssig praksis inden for erhvervsret:... [-]