LAWSTUDIES

Online Politik Nottingham - Politik -uddannelser i Nottingham Politik , Nottingham

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Online Politik Nottingham - Tag din Politik i Nottingham. Få alle Politik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Politik, Nottingham Filter

LLM / PGDip / PGCert lov om offentlige indkøb og politik

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Det Forenede Kongerige, Nottingham
LLM
01 Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
10 måneder
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

For at imødekomme behovet for dybdeuddannelse på dette område, giver dette unikke deltidsprogram en "guldstandard" til uddannelse på dette felt.

Læs mere