Filter
Master i jura
Norge Studietype: Alle Hastighed: Alle

LLM i Norge - LLM-uddannelser i Norge LLM

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og i virkeligheden den østligste - af de tre skandinaviske lande. Norge er kendt for sin fantastiske og varierede natur. Fjordene i den vestlige del af landet er lange smalle fjorde, flankeret på hver side af høje bjerge, hvor havet trænger langt inde i landet. Det endelige ansvar for den uddannelse ligger hos det norske for Uddannelse og Forskning.

LLM i Norge - Tag din LLM i Norge. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

UIT The Arctic University of Norway

Oceanerne dækker over 70 procent af jordens overflade. Det er afgørende for kommunikation, militær og strategisk brug og for dets levende og ikke-levende naturressourcer. ... [+]

Oceanerne dækker over 70 procent af jordens overflade. Det er afgørende for kommunikation, militær og strategisk brug og for dens levende og ikke-levende naturressourcer. I de senere år har der været en stigende betydning for den marine biodiversitet. LL.M. Programmet har til formål at udvide den traditionelle tilgang til havretten fra jurisdiktionsspørgsmål til også at omfatte væsentlig lovgivning som bevarelse og bæredygtig udnyttelse af biologiske ressourcer og beskyttelse af biodiversitet og miljø. Selvom studieprogrammet har en klar global profil, vil den også have en tydelig arktisk dimension. Meget af arktikken består af havområder. Globale klimaændringer vil i stigende grad udsætte disse områder for forskellige anvendelser som navigation, olie og gasudnyttelse, fiskeri og forskning. De arktiske regioner giver unikke muligheder for at studere både globale og regionale juridiske tilgange til beskyttelse og bevarelse af havmiljøet. Forskningssamfundet i Tromsø er verdensledende inden for marine arktiske spørgsmål, herunder naturvidenskab, historie, statsvidenskab og lov. Udover Tromsø Universitet ligger det norske polarinstitut i Tromsø. Formålet med LL.M. Programmet er at introducere eleverne til sådanne perspektiver, så de kan forbedre deres evne til at forstå lovens funktion og lære at fortolke det.... [-]

Norge Tromsø
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk