LAWSTUDIES.DK

LLM i New Zealand - LLM-uddannelser i New Zealand LLM

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

LLM i New Zealand - Tag din LLM i New Zealand. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

Cand.jur

The University of Waikato
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Med en etårig Cand.jur kvalifikation fra University of Waikato kan du skræddersy dit program gennem et udvalg af de underviste papirer og / eller forskning afhandling.

Master of Laws - LLM

Victoria University of Wellington
på universitet Fuldtid Deltid 8 - 12 måneder Kontakt skolen New Zealand Wellington + 1 mere

Tag din passion for lov til det næste niveau med avanceret undersøgelse og forskning. Vær centrum for debat, analyse og dialog om lov og retlige spørgsmål i New Zealand.

LLM (Anvendt lov) i Common Law Practice (New Zealand)

The College of Law
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen New Zealand Auckland

Master of Laws (Anvendt lov) i Common Law Practice (NZ) er designet til at imødekomme behovene hos New Zealand juridiske erhverv for højere niveau, praksis-baserede færdigheder erhvervelse på tværs af en række specialiserede praksisområder.