LAWSTUDIES.DK

LLM Tauranga - LLM programmer i Tauranga - LLM Tauranga

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

En LLM er et postgraduate program for jurastuderende, der ønsker videreuddannelse og viden på et bestemt område. Specialisering områder kan omfatte erhvervsret, finansiering, menneskerettighedslovgivning, skatteret, og international erhvervsret.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

LLM Tauranga - Tag din LLM i Tauranga. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Cand.jur

The University of Waikato
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Med en etårig Cand.jur kvalifikation fra University of Waikato kan du skræddersy dit program gennem et udvalg af de underviste papirer og / eller forskning afhandling.