På nettet LLM Auckland - LLM -uddannelser i Auckland LLM , Auckland

På nettet LLM Auckland - LLM -uddannelser i Auckland LLM , Auckland

LLM

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Byområdet New Zealand, har Auckland opbygget sit ry på de faste grund af bedste uddannelsesmæssige standarder. Auckland er hjemsted for mange ansete uddannelsesinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey University er de mest prominente navne.

På nettet LLM Auckland - Tag din LLM i Auckland. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

LLM (Anvendt Lov) I Common Law Practice

The College of Law
Online Fuldtid Deltid August 2018 New Zealand Auckland

Master of Laws (Anvendt lov) i Common Law Practice er designet til at imødekomme behovene hos New Zealand juridiske erhverv for højere niveau, praksis-baserede færdigheder erhvervelse på tværs af en række specialiserede praksisområder. [+]

LLM (APPLIED LAW) FÆLLES LOVPRAKSIS

Master of Laws (Anvendt lov) i Common Law Practice er designet til at imødekomme behovene hos New Zealand juridiske erhverv for højere niveau, praksis-baserede færdigheder erhvervelse på tværs af en række specialiserede praksisområder.

Seks af de oprindelige emner i dette program er også designet til at udstyre udenlandske kvalificerede advokater med de viden og færdigheder, der er nødvendige for at bestå de seks emner New Zealand Law and Practice Examination (NZLPE).

NZLPE del I (New Zealand Legal System) - NZLP1 Forfatningsmæssig og administrativ lovpraksis (New Zealand)NZLPE Part II (Contract of Contract) - NZLP2 Commercial Contracts Practice (New Zealand)NZLPE del III (strafferet) - NZLP3 strafferetlig praksis (New Zealand)NZLPE del IV (Ejendom) - NZLP6 Ejendomsret praksis (New Zealand)NZLPE Part V (Law of Torts) - NZLP5 Personskade og skadepraksis (New Zealand)NZLPE Part VI (Egenkapital) - NZLP7 Wills, Estates and Trusts Practice (New Zealand)HVORFOR EN LAGERLAG (ANVENDT LOV)?... [-]

Master Of Laws (LLM)

University of Auckland Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 mere

Uanset om du er en praktiserende læge opsat på et juridisk område, en lokal graduate søger at specialisere sig eller en international studerende søger at opnå en kvalifikation fra en førende lovskole, vil vores LLM give dig den fleksibilitet og det valg, du søger. [+]

LLM er designet til at levere et avanceret uddannelsesniveau til både fuldtidsstuderende og dem, der er jurister eller engageret i anden fuldtids- eller deltidsansættelse. Det kan gennemføres ved kurser, forskning eller en kombination af begge. Du kan vælge mellem over 25 undervisede kurser og adgang til LLM er tilgængelig hele året.

Du kan koncentrere din undersøgelse inden for særlige områder af specialisering eller studere en bred vifte af juridiske emner.

Den LLM undervises (coursework) giver dig mulighed for at studere områder i større dybde og kompleksitet end på bachelor niveau. Programmet tilbyder kurser, der giver detaljerede analyser af bestemte lovområder, samt kurser, der er mere politikorienterede.Den LLM ved forskning giver dig mulighed for at foretage en grundig undersøgelse på et område af personlig interesse for at forbedre beskæftigelsesmulighederne enten professionelt eller akademisk.... [-]