National Law Studies i Italien - National Law Studies-uddannelser i Italien National Law Studies

National Law Studies i Italien - National Law Studies-uddannelser i Italien National Law Studies

National Law Studies

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Hvis juridiske fagfolk eller studerende er interesseret i processer og praksis i national ret, vil nationale lovstudier sandsynligvis være gavnlige. Baseret på den nationale lovgivning i en bestemt stat (stat) fokuserer de nationale lovstudier generelt på fælles- og retspraksis.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

National Law Studies i Italien - Tag din LLM i Italien. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master i europæisk juridisk uddannelse

University of Turin
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Italien Turin

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk. Et bredt og tværfagligt tilbud om kurser, der giver eleverne mulighed for at skabe et fagligt orienteret studieprogram tilpasset deres interessepunkter. [+]

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk.

Et bredt og tværfagligt tilbud om kurser, der giver eleverne mulighed for at skabe et fagligt orienteret studieprogram tilpasset deres interessepunkter.

Indhold

Studerende forventes at tage 120 ECTS-point over to år.

Kandidatuddannelsen tilbyder en bred og avanceret uddannelse inden for en bred vifte af emner relateret til europæisk og international lov, beskyttelse af grundlæggende rettigheder inden for rammerne af multilevel konstitutionisme, herunder indholdsret EU-ret, komparativ og global administrativ ret, tværnational privatret og tvist afregning.... [-]