National Law Studies i Italien - National Law Studies-uddannelser i Italien National Law Studies

National Law Studies i Italien - National Law Studies-uddannelser i Italien National Law Studies

National Law Studies

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Hvis juridiske fagfolk eller studerende er interesseret i processer og praksis i national ret, vil nationale lovstudier sandsynligvis være gavnlige. Baseret på den nationale lovgivning i en bestemt stat (stat) fokuserer de nationale lovstudier generelt på fælles- og retspraksis.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

National Law Studies i Italien - Tag din LLM i Italien. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master i europæisk juridisk uddannelse

University of Turin
på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Turin

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk. Et bredt og tværfagligt tilbud om kurser, der giver eleverne mulighed for at skabe et fagligt orienteret studieprogram tilpasset deres interessepunkter. [+]

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk.

Et bredt og tværfagligt tilbud om kurser, der giver eleverne mulighed for at skabe et fagligt orienteret studieprogram tilpasset deres interessepunkter.

Indhold

Studerende forventes at tage 120 ECTS-point over to år.

Kandidatuddannelsen tilbyder en bred og avanceret uddannelse inden for en bred vifte af emner relateret til europæisk og international lov, beskyttelse af grundlæggende rettigheder inden for rammerne af multilevel konstitutionisme, herunder indholdsret EU-ret, komparativ og global administrativ ret, tværnational privatret og tvist afregning.... [-]