Filter
Kandidat i jura (cand.jur.)
Italien Studietype: alle Hastighed: alle

National Law Studies i Italien - National Law Studies-uddannelser i Italien National Law Studies

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Hvis juridiske fagfolk eller studerende er interesseret i processer og praksis i national ret, vil nationale lovstudier sandsynligvis være gavnlige. Baseret på den nationale lovgivning i en bestemt stat (stat) fokuserer de nationale lovstudier generelt på fælles- og retspraksis.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

National Law Studies i Italien - Tag din LLM i Italien. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Results in National Law Studies, Italien

University of Turin

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk. Et bredt og tværfagligt tilbud om ku ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

Et innovativt post-graduate masterprogram i avancerede europæiske, internationale og tværnationale juridiske studier helt på engelsk.

Et bredt og tværfagligt tilbud om kurser, der giver eleverne mulighed for at skabe et fagligt orienteret studieprogram tilpasset deres interessepunkter.

Indhold

Studerende forventes at tage 120 ECTS-point over to år.

Masterprogrammet tilbyder en bred og avanceret uddannelse inden for en bred vifte af emner relateret til europæisk og international ret, beskyttelse af grundlæggende rettigheder inden for rammerne af multilevel konstitutionelisme, herunder substantiv EU-lovgivning, komparativ og global administrativ ret, tværnational privatret og tvist afregning.... [-]

Italien Turin
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk