LAWSTUDIES.DK

Online Monopol- og konkurrenceret -programmer, Søg efter den bedste Monopol- og konkurrenceret programmer her! - Monopol- og konkurrenceret

Den LL.M. (Master of love) er en internationalt anerkendt postgraduat jurist. En LL.M. styrken bare normalt ikke tillader en at udøve advokatvirksomhed i de fleste tilfælde, LL.M.studerende skal tjene en professionel grad

Online Monopol- og konkurrenceret Programmer: Søg her for Monopol- og konkurrenceret -programmer. Få alle skole og Online Monopol- og konkurrenceret oplysninger directely, spare tid og kontakte Monopol- og konkurrenceret indlæggelser her!

2 Resultater i Monopol- og konkurrenceret Filter

LL.M. Intellektuel ejendomsret og konkurrenceret

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2020 Tyskland München

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden.

Llm i global antitrust lov & økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
Online Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen USA Arlington + 1 mere

Antitrustlovgivning har direkte indflydelse på globaliseringen af ​​virksomhederne og kompleksiteten i den internationale økonomi. Antitrust advokater skal engagere sig i hurtigt skiftende regler og globale spørgsmål. LLM i Global Antitrust Law & Economics giver eleverne en avanceret forståelse af de love, der regulerer erhvervskonkurrenceprocessen og den økonomiske analyse, der er relevant for forståelsen af ​​moderne antitrustadvokater.