LAWSTUDIES

Online Monopol- og konkurrenceret Nordamerika - Monopol- og konkurrenceret -programmer Monopol- og konkurrenceret Nordamerika

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Online Monopol- og konkurrenceret Nordamerika - Tag din Monopol- og konkurrenceret Nordamerika. Få alle Online Monopol- og konkurrenceret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Monopol- og konkurrenceret, Nordamerika Filter

Llm i global antitrust lov & økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
LLM 01 January 2020 Fuldtid Deltid Engelsk Online

Antitrustlovgivning har direkte indflydelse på globaliseringen af ​​virksomhederne og kompleksiteten i den internationale økonomi. Antitrust advokater skal engagere sig i hurt ...

Læs mere