LAWSTUDIES

Online Monopol- og konkurrenceret Nordamerika - Monopol- og konkurrenceret -programmer Monopol- og konkurrenceret Nordamerika

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Online Monopol- og konkurrenceret Nordamerika - Tag din Monopol- og konkurrenceret Nordamerika. Få alle Online Monopol- og konkurrenceret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Monopol- og konkurrenceret, Nordamerika Filter

Llm i global antitrust lov & økonomi: online

George Mason University - Antonin Scalia Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online

Antitrustlovgivning har direkte indflydelse på globaliseringen af ​​virksomhederne og kompleksiteten i den internationale økonomi. Antitrust advokater skal engagere sig i hurt ...

Læs mere