LAWSTUDIES.DK

LLM Mellemamerika og Caribien - LLM-programmer LLM Mellemamerika og Caribien

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

LLM Mellemamerika og Caribien - Tag din LLM Mellemamerika og Caribien. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i International Economic Law (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow Tyskland Lüneburg Barbados Bridgetown + 4 mere

Det toårige LLM-studieprogram giver en grundig undersøgelse af international økonomisk ret med en dobbelt grad fra Leuphana University of Lüneburg i Tyskland og University of Glasgow i Skotland eller University of West Indies i Barbados.

Master of Laws (LL.M.)

University of Puerto Rico - Río Piedras
på universitet Fuldtid 1 - 2 år Kontakt skolen Puerto Rico San Juan

Master of Laws Program har til formål at udvikle advokater i principperne og procedurerne i retssystemerne i den angloamerikanske tradition og civilretstradition. LL.M. Det er designet til et (1) studieår for at fuldføre opgaven, der kan udbygges i højst to (2) år af velbegrundede grunde og består af 24 (24) kontakt timer.

LL.M / PGDip I International Finance: Lov og Regulering

Truman Bodden Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 år Oktober 2019 Cayman-øerne Cayman Islands Online + 1 mere

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansielle servicesektoren og dets tilknyttede retlige rammer og standarder for international overholdelse.