LAWSTUDIES.DK

LLM Vacoas-Phoenix - LLM programmer i Vacoas-Phoenix - LLM Vacoas-Phoenix

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

En LLM (Master of Law) er en avanceret juridisk embedseksamen, der hjælper med at forberede de studerende med specialiseret juridisk uddannelse. Læreplanerne kombinerer ofte forskning, kursusaktiviteter, og et speciale. LLM programmer tager ofte et til to år at gennemføre.

Mauritius, officielt Republikken Mauritius er en østat i Det Indiske Ocean omkring 2.000 kilometer fra den sydøstlige kyst af det afrikanske kontinent.

LLM Vacoas-Phoenix - Tag din LLM i Vacoas-Phoenix. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

international erhvervsret, LLM

Middlesex University Mauritius
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Mauritius Vacoas-Phoenix

Denne højt anset kursus giver valgmuligheder og fleksibilitet. Undervisningen strategi er innovativ og giver dig mulighed for at forfølge områder, der er af særlig interesse for dig. Kurset har en international orientering og har tiltrukket studerende fra hele verden, siden det blev etableret.