LAWSTUDIES.DK

LLM Struga - LLM programmer i Struga - LLM Struga

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Makedonien, officielt Republikken Makedonien er et land beliggende i den centrale Balkan-halvøen i det sydøstlige Europa. Det er en af ​​de nye stater i det tidligere Jugoslavien, hvorfra det erklærede sig uafhængigt i 1991.

Beliggende i den nordvestlige region Makedonien Struga ejer et stærkt uddannelsessystem. Universiteter som International University of Struga og FON University tilføjer mere værdi til de uddannelsesmæssige standarder for Struga. Disse universiteter ikke kun give viden, men også udvikle kompetencer og kvaliteter for bedre fremtid.

LLM Struga - Tag din LLM i Struga. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Mester i jurisdiktion

International University of Struga
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2019 Makedonien Struga

Entusiasme og ønske om at bidrage til udviklingen af ​​videregående uddannelse var det eneste motiv, vi fører til den rigtige dannelse af Euro College - Struga. De første skridt begyndte med akademikeren