Filter
Master i jura
Makedonien Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Makedonien - LLM-uddannelser i Makedonien LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Makedonien 's store overflod af naturlige og kulturelle attraktioner gør det til et attraktivt rejsemål for besøgende. Skopje er det land 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum og har flere universiteter.

LLM i Makedonien - Tag din LLM i Makedonien. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

International University of Struga

Entusiasme og ønske om at bidrage til udviklingen af ​​videregående uddannelse var det eneste motiv, vi fører til den rigtige dannelse af Euro College - Struga. De første ... [+]

Master i Jurisdiktion

Entusiasme og lyst til at bidrage til udviklingen af ​​de videregående uddannelser var det eneste motiv, vi fører til højre dannelsen af ​​Euro College - Struga. De første skridt begyndte med den akademiske oprigtighed, den måde vi valgte er vanskeligere, men vi har til hensigt at insistere mere og opbygge en højere uddannelsesinstitution, der ville være i takt med verden, en institution, der vil give læring med en sådan kvalitetsramme og vilje yde input til udviklingen af ​​arbejdsvidenskabelig undervisning. Motiveret af støtte fra mange udenlandske institutioner og landet, fortsætter med at gøre sikrere skridt uden forskel på alle vanskelighederne, fordi vi har en klar vision og mission. Støtte fra British University, "Kensington College of Business", af den berømte New Grade Group, forskningscentret European Business Competence License (EBCL), British Business Group, hvis opgave er at forstå de specifikke industristandarder. Vi havde også stor betydning for at støtte "American Heritage University" og College of London - "London City College". Vi ville have elsket at udtrykke stor tak til alle ambassadører, fremtrædende ansigter og institutioner, der besøgte vores campus og støttede os i vores arbejde. I akademisk 2007/2008 år startede vi som Euro College med tre fakulteter, og i 2008 vandt Ministeriet for Uddannelse og Videnskab i Republikken Makedonien akkreditering for to nye institutter, Institut for Politik og Europæiske Studier, Internationalt Institut for Økonomisk Udvikling og økologisk ledelse, som var årsagen til navnetændringen i "Struga International University.... [-]

Makedonien Struga
September 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk