Deltid LLM i Luxembourg - LLM -uddannelser i Luxembourg LLM

Deltid LLM i Luxembourg - LLM -uddannelser i Luxembourg LLM

LLM

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Det officielle navn på landet er Storhertugdømmet Luxembourg. Det findes i Vesteuropa med tysk som det officielle sprog. Landet har kun ét universitet: University of Luxembourg.

Deltid LLM i Luxembourg - Tag din Deltid LLM i Luxembourg. Alle Deltid LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
på universitet Deltid 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er et af de førende programmer inden for dette område, der tilbydes i kontinentaleuropa. Investeringsfondets lovvalg i andet halvår af andet år er en juridisk kvalifikation unik i Europa. [+]

Om

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er et af de førende programmer inden for dette område, der tilbydes i kontinentaleuropa. Investeringsfondets lovvalg i andet halvår af andet år er en juridisk kvalifikation unik i Europa.

Mesteren fokuserer på undersøgelsen af ​​tre vigtige søjler - lov om banklovgivning, værdipapirer og kapitalmarkeder samt lov om investeringsfonde - eller kollektive investeringsordninger (CIS) - inden for rammerne af EU-lov, luxembourgsk lovgivning og sammenlignende lov.

Undervisningsgruppen omfatter akademikere og anerkendte praktikere med speciale i bank- og finanslovgivning.

Anvendelse af moderne og interaktive undervisningsmetoder, blanding af individuel studie og teamarbejde kombinerer programmet erhvervelse af grundlæggende begreber i første semester og deres praktiske anvendelse i andet semester gennem case-based learning udviklet af praktikere.... [-]