LAWSTUDIES

Online Lov og forordning i Tyskland - Lov og forordning -uddannelser i Tyskland Lov og forordning

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

Lov og regulering kurser kan sætte et solidt fundament for studerende interesseret i offentlig orden eller regerings service. Kurser kan dække bygningsregulatoriske strukturer, skrive, tolke og anvende regler og undersøge hvordan regler kan både løse og skabe problemer.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Online LLM i Tyskland - Tag din Online LLM i Tyskland. Alle Online LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Lov og forordning, Tyskland Filter

Master of Laws i konkurrence

Leuphana University of Luneburg
Tyskland, Lüneburg + 11 Mere
LLM
01 Oct 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
3 semestre
15 Aug 2019
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

LL.M. Blandet læringskonkurrence og regulering Masters blev lanceret af Leuphana Professional School i 2013. Dette program giver arbejdsmedarbejdere en enestående mulighed for ...

Læs mere