LLM i Libanon - LLM-uddannelser i Libanon LLM

LLM i Libanon - LLM-uddannelser i Libanon LLM

LLM

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Libanon-officielt kaldet republikken Libanon. Det findes i det østlige Middelhav. Mange mennesker i landet har adgang til uddannelse, der er dybest set struktureret i grundlæggende, primære og sekundære såvel som de videregående uddannelser.

LLM i Libanon - Tag din LLM i Libanon. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere

LLM - mestre i loven fra University of London

American University Of Technology
på universitet Fuldtid October 2019 Libanon Lebanon Online

AUT er glade for at tilbyde advokaternes samfund i Libanon mulighed for at udvide deres juridiske ekspertise nødvendiggjort med globalisering og tilstedeværelsen af ​​multinationale selskaber på dette område ved at slutte op med University of London for at tilbyde en af ​​de bedst vurderede LLM programmer i verdenen. [+]

LLM Program Detaljer

AUT er glade for at tilbyde advokaternes samfund i Libanon mulighed for at udvide deres juridiske ekspertise nødvendiggjort med globalisering og tilstedeværelsen af ​​multinationale selskaber på dette område ved at slutte op med University of London for at tilbyde en af ​​de bedst ratede LLM programmer i verden. Have drives mange fælles akademiske ventures med universiteter i Europa og USA i over 10 år, AUT bringer sin internationale erfaring at sikre succes for denne aktuelle program.

University of London International programmer

Den University of London er en af ​​de ældste, største og mest forskelligartede universiteter i Storbritannien. En føderation af forskningsbaserede videregående uddannelsesinstitutioner, er University of London forpligtet til bachelor og / eller postgraduat undervisning af højeste kvalitet i et forskningsmiljø. Rækken og bredden af ​​aktivitet inden for universitetet giver den en unik karakter og høj grad af forskel. Etableret i 1858, University of London International programes "Tidligere kendt som den eksterne System" styrer de fleste af universitetets fjernundervisning kurser for at gøre University of London grader tilgængelige for studerende opholder udlandet, som af den ene eller anden grund, ikke kunne forlade deres hjemlande for undersøgelsen. ... [-]