Filter
Master i jura
Letland Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Letland - LLM-uddannelser i Letland LLM

Studerende fra hele verden har gjort valget til en LLM i Letland. Ph.d. i jura i Letland er fremragende i kvalitet, og de studerende, der vælger at studere i dette smukke land kan opleve alt, hvad den har at tilbyde. Der er aldrig en kedelig dag, som eleverne kan udforske livlige og sjove byer med enestående arkitektur, charmerende og historiske landsbyer, resorts på Østersøen, og naturskønne nationalparker.

En LLM i Letland er designet til studerende, der ønsker ekspertise i specialiserede områder af lovgivningen, som den europæiske lovgivning, menneskerettigheder, international ret, erhvervsret og finansiering. Studerende tjener en LLM i Letland deltage i streng kurser, forskning, seminarer og praktikophold og som regel skal sammensætte et speciale. En LLM i Letland er et glimrende valg for dem, der søger at fremme karriere eller at skifte karriere fokus, og mange kandidater går videre til at arbejde i private virksomheder, multinationale firmaer, eller til offentlige organisationer.

Tag det næste skridt i din faglige og professionelle karriere med en LLM i Letland. Læs mere om programmerne nedenfor!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Baltic International Academy

Program: Privatret Type: Komplet uddannelse ... [+]

Program: Privatret Type: Komplet uddannelse Degree skal indhentes: Master Længde: 1,5 år (3 vilkår) Sprog : russisk Gebyr pr. År : * 1800 EUR (for EU-studerende) / 2500 EUR (for studerende uden for EU) * Andre oplysninger : Betalingen til sovesalen starter fra 165 EUR. Yderligere oplysninger om indkvarteringsmuligheder findes på link: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. For yderligere informationplease kontakt vores Adgangskomité eller se vores hjemmeside.

Curriculum

Logik og metoder til videnskabelig forskning Pædagogik og psykologi for de videregående uddannelser Problemer i teorien af ​​stat og lov Aktuelle spørgs... [-]
Letland Riga
Åben tilmelding
Engelsk,Russisk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk