LLM i Letland - LLM-uddannelser i Letland LLM

LLM i Letland - LLM-uddannelser i Letland LLM

LLM

Studerende fra hele verden har gjort valget til en LLM i Letland. Ph.d. i jura i Letland er fremragende i kvalitet, og de studerende, der vælger at studere i dette smukke land kan opleve alt, hvad den har at tilbyde. Der er aldrig en kedelig dag, som eleverne kan udforske livlige og sjove byer med enestående arkitektur, charmerende og historiske landsbyer, resorts på Østersøen, og naturskønne nationalparker.

En LLM i Letland er designet til studerende, der ønsker ekspertise i specialiserede områder af lovgivningen, som den europæiske lovgivning, menneskerettigheder, international ret, erhvervsret og finansiering. Studerende tjener en LLM i Letland deltage i streng kurser, forskning, seminarer og praktikophold og som regel skal sammensætte et speciale. En LLM i Letland er et glimrende valg for dem, der søger at fremme karriere eller at skifte karriere fokus, og mange kandidater går videre til at arbejde i private virksomheder, multinationale firmaer, eller til offentlige organisationer.

Tag det næste skridt i din faglige og professionelle karriere med en LLM i Letland. Læs mere om programmerne nedenfor!

Læs mere

Mester i privatret

Baltic International Academy
på universitet Fuldtid 3 semestre Åben tilmelding Letland Riga

Program: Privatret Type: Komplet uddannelse [+]

Program: Privatret Type: Komplet uddannelse Degree skal indhentes: Master Længde: 1,5 år (3 vilkår) Sprog : russisk Gebyr pr. År : * 1800 EUR (for EU-studerende) / 2500 EUR (for studerende uden for EU) * Andre oplysninger : Betalingen til sovesalen starter fra 165 EUR. Yderligere oplysninger om indkvarteringsmuligheder findes på link: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. For yderligere informationplease kontakt vores Adgangskomité eller se vores hjemmeside.

Curriculum

Logik og metoder til videnskabelig forskning Pædagogik og psykologi for de videregående uddannelser Problemer i teorien af ​​stat og lov Aktuelle spørgsmål i civilretten i Letland og EU:General Part Ejendomsret aftaleret Familie- og arveret Eksklusive rettigheder Commercial Law i EU International civil procedure Forretningstransaktioner og beskatning Juridiske personer International Business Law Juridisk regulering af erhvervslivet i EU FORSIKRING Informationssystemer og teknologier i retspraksis Juridisk regulering af en konkurrence i Letland og EU Specifikke af juridiske arbejdsrelationer som forbundet med civilret Information lov Metode af beslutningsprocessen Professionel praksis Udarbejdelse og præsentation af Master papir [-]