LAWSTUDIES.DK

Deltid Bankret i Sydafrika - Bankret -uddannelser i Sydafrika Bankret

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

LLM Banking lov er en postgraduate studier inden for bank-lov, som giver ordentlig vejledning i de grundlæggende principper for sikkerhed og finansielle tjenesteydelser lov. Omfanget af dette felt er stigende dag for dag i hele verden. Nogle godt ved universiteter, der udbyder denne grad er Boston University, og georgiske University.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Deltid LLM i Sydafrika - Tag din Deltid LLM i Sydafrika. Alle Deltid LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Bankret, Sydafrika Filter

LLM i banklovgivning

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

University of Johannesburg 's LLM i banklovgivningsprogram er designet til at give studerende specialiseret viden om aspekter af loven, der er yderst relevante for banksektoren. Det er designet til at blive afsluttet af fuldtidsstuderende inden for et år og af deltidsstuderende over to år.