LAWSTUDIES

Online Bankret Nordamerika - Bankret -programmer Bankret Nordamerika

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM i Banking Law giver en solid forankring i grundlæggende principper i lovgivning om finansielle tjenesteydelser og sikkerhed, der dækker lokale, såvel som internationale udvikling fra politiske og praktiske perspektiver. Dette giver dig mulighed for at analysere de juridiske fundamentals bag bank som en enhed.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Online Bankret Nordamerika - Tag din Bankret Nordamerika. Få alle Online Bankret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bankret, Nordamerika Filter

Graduate Program I Banking Og Finansiel Lov

Boston University School of Law
LLM 17 January 2020 Fuldtid Deltid Engelsk på universitet

Graduate Programmet i Banking og Financial Law er det ældste LLM program af sin art i USA.

Læs mere

Online Master of Laws i Beskatning

Washington University School of Law
LLM 01 September 2020 Fuldtid Deltid Online

Washington University's online Skat LL.M. giver eleverne et omfattende overblik over føderal, statslig og lokal skattelov og forbereder dem til at hjælpe kunder med at identif ...

Læs mere