LAWSTUDIES.DK

Deltid Bankret Europa - Bankret -programmer Bankret Europa

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM i Banking Law giver en solid forankring i grundlæggende principper i lovgivning om finansielle tjenesteydelser og sikkerhed, der dækker lokale, såvel som internationale udvikling fra politiske og praktiske perspektiver. Dette giver dig mulighed for at analysere de juridiske fundamentals bag bank som en enhed.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Deltid Bankret Europa - Tag din Bankret Europa. Få alle Deltid Bankret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bankret, Europa Filter

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
på universitet Deltid 2 år September 2020 Luxembourg Luxembourg by

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er et af de førende programmer inden for dette område, der tilbydes i det europæiske kontinent. Investeringsfondets lovvalg i andet halvår af andet år er en juridisk kvalifikation unik i Europa. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_en_droit_bancaire_et_financier_europeen_ll_m

LL.M. International Banking, Finance and Insurance Law

University Of Zurich - Faculty of Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Schweiz Zürich + 1 mere