LLM i almenvelsret -programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

LLM i almenvelsret -programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

LLM i almenvelsret

En LLM i Public Interest Law er et fremragende valg for dem, der søger at gøre verden til et bedre sted. De, der holder denne kandidatgrad har mulighed for at engagere sig i den offentlige tjeneste ved at levere specialiseret juridisk rådgiver for velgørende, almennyttige organisationer, offentlige enheder og virksomheder.

 

Hvad er en LLM i Public Interest Law? Dette er en kandidat-niveau grad, normalt forbeholdt dem, der allerede har afsluttet en slags formel juridisk uddannelse. De, der forfølger denne LLM gør det for at få en specialiseret viden på et bestemt område af offentlig interesse ret. Fordi dette felt er bredt og varieret, er der en række stier studier, hvorfra de studerende kan vælge. Undersøgelse områder kan omfatte menneskerettigheder, miljøpolitik og forbrugerbeskyttelse.

 

Få en LLM i Public Interest Law giver en række fordele.De, der holder denne grad er i stand til at bygge videre på deres eksisterende juridiske kundskaber til at blive eksperter i et bestemt område af loven. Dette kan gøre dem meget værdifulde aktiver i både den offentlige og den private sektor.

 

Det er vanskeligt at måle den præcise pris for at tjene denne grad, som studieafgift og leveomkostninger, vil afhænge af, hvilket land og institutionen. Af denne grund er det vigtigt, at potentielle studerende grundigt forskning af udgifterne til de programmer, som de er interesserede.

 

De, der holder en LLM i Public Interest Law betragtes eksperter inden for deres områder, og som sådan de er i en konkurrencesituation for beskæftigelsen. Kandidater kan finde arbejde med offentlige institutioner, almennyttige organisationer eller støttegrupper. Traditionel privat praksis er også en mulighed, som er in-house rådgiver positioner med virksomheder og andre forretningsenheder.

 

Mange institutioner acceptere online ansøgninger til denne grad. Det er tilrådeligt at grundigt forskning de krav, før du sender din ansøgning adgangskrav. Denne information kan nemt findes gennem vores program notering. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

LLM Public International Law

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Dette kursus er designet til dem, der ønsker en generel folkeret kvalifikation, der kan skræddersys til et bestemt specialist interesse såsom miljøbeskyttelse, international handel eller menneskerettigheder. [+]

LLM Public International Law

Den LLM Public International Law giver dig mulighed for at udvikle en fremragende grundstødning i de teknikker til argumenter og fortolkning af folkeretten, samt give dig mulighed for at erhverve ekspertise i, hvordan disse elementer er sat på prøve i meget forskellige sammenhænge, ​​lige fra beskyttelse af miljøet, regulering af verdenshandelen til humanitær beskyttelse. Med over 25 kvalificerede muligheder, der er fleksibilitet til at beslutte, i hvilket omfang du fokuserer på enhver specialist inden for folkeretten.

Nøgle Fakta

The School of Law er konsekvent placeret blandt verdens top lov skoler, placere 5. i The Times og Sunday Times God University Guide 2017, og i den verdensomspændende top 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Siden introduktionen i 1987 har vores LLM program fortsat med at vokse i popularitet og prestige, og nu tiltrækker nogle 140 til 160 studerende hvert år, fra mere end 50 lande, der bekræfter sin status som en af ​​de førende LLM programmer til rådighed Forskning-ledede undervisning betyder, at du vil blive udsat for aktuelle emner, avanceret debat og nytænkning og regelmæssige gæst seminarer og foredrag, leveret af fremtrædende forskere og praktikere et supplement undervisning i skolen Dedikeret ressourcer for studerende i skolen, herunder en juridisk Skills Advisor som leverer workshops og en-til-en sessioner, en Law School computerrum, og en lov læsesalen i Hallward Bibliotek, bidrager til en unik og positiv og lærerig oplevelse Skolen har professionelle relationer med internationale institutioner, førende britiske advokatfirmaer, private industri og konsulentvirksomheder, ministerier, både udenlandske... [-]