Filter
Master i jura
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Almenvelsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

En LLM i Public Interest Law er et fremragende valg for dem, der søger at gøre verden til et bedre sted. De, der holder denne kandidatgrad har mulighed for at engagere sig i den offentlige tjeneste ved at levere specialiseret juridisk rådgiver for velgørende, almennyttige organisationer, offentlige enheder og virksomheder.

 

Hvad er en LLM i Public Interest Law? Dette er en kandidat-niveau grad, normalt forbeholdt dem, der allerede har afsluttet en slags formel juridisk uddannelse. De, der forfølger denne LLM gør det for at få en specialiseret viden på et bestemt område af offentlig interesse ret. Fordi dette felt er bredt og varieret, er der en række stier studier, hvorfra de studerende kan vælge. Undersøgelse områder kan omfatte menneskerettigheder, miljøpolitik og forbrugerbeskyttelse.

 

Få en LLM i Public Interest Law giver en række fordele.De, der holder denne grad er i stand til at bygge videre på deres eksisterende juridiske kundskaber til at blive eksperter i et bestemt område af loven. Dette kan gøre dem meget værdifulde aktiver i både den offentlige og den private sektor.

 

Det er vanskeligt at måle den præcise pris for at tjene denne grad, som studieafgift og leveomkostninger, vil afhænge af, hvilket land og institutionen. Af denne grund er det vigtigt, at potentielle studerende grundigt forskning af udgifterne til de programmer, som de er interesserede.

 

De, der holder en LLM i Public Interest Law betragtes eksperter inden for deres områder, og som sådan de er i en konkurrencesituation for beskæftigelsen. Kandidater kan finde arbejde med offentlige institutioner, almennyttige organisationer eller støttegrupper. Traditionel privat praksis er også en mulighed, som er in-house rådgiver positioner med virksomheder og andre forretningsenheder.

 

Mange institutioner acceptere online ansøgninger til denne grad. Det er tilrådeligt at grundigt forskning de krav, før du sender din ansøgning adgangskrav. Denne information kan nemt findes gennem vores program notering. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Almenvelsret

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

For at give dig en almen folkeretskompetence kan dette kursus skræddersyes til en særlig specialinteresse som miljøbeskyttelse, international handel eller menneskerettigh ... [+]

Oversigt

For at give dig en almen folkeretskompetence kan dette kursus skræddersyes til en særlig specialinteresse som miljøbeskyttelse, international handel eller menneskerettigheder.

Du vil udvikle en solid grundforbindelse i teknikker til at argumentere og fortolke international ret og ekspertise i, hvordan disse elementer testes i meget forskellige sammenhænge, ​​fra at beskytte miljøet, regulere verdenshandel og humanitær beskyttelse. Med 25 kvalificerende muligheder kan du vælge at specialisere sig i forskellige områder af folkeretten.

Det brede udvalg af moduler leveres af en imponerende og mangfoldig række talentfulde akademikere . Medlemmer af det offentlige folkeret i Nottingham har udgivet prisvindende værker. Mange deltager også aktivt i politisk fremstilling og gennemførelse af menneskerettighedsnormer på statslige og internationale niveauer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk