LAWSTUDIES.DK

Sundhedsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

LLM står for Legum Magister, og det er en kandidatgrad for dem, der ønsker at fortsætte deres juridiske uddannelse. Sundhed lov omhandler en række forskellige sundhedsydelser facetter, som de vedrører retlige spørgsmål.

Du kan spørge sig selv, hvad der er en LLM i Health? Dette program fokuserer på en række forskellige områder, såsom sundhed, kontraktret, medicinsk lovgivning, forvaltningsret, medicinsk fejlbehandling lov, og samtykke lov. Ansøgere til programmet skal have en bachelor-grad i sundhedssektoren, jura eller et beslægtet emne.

Der er en række fordele for dem, der tjener deres LLM i sundhed. Den aldrende befolkning fortsætter med at vokse i hele verden, og det øger efterspørgslen efter sundhed lov specialister. Karriere er fremherskende, og de er tilgængelige både nationalt og internationalt. Den viden, som de studerende får også hjælper dem med at løse problemer i andre områder af deres liv.

På en fuld tidsplan, kan en LLM i Health normalt optjent i et år.Omkostningerne ved programmet vil variere afhængigt af land, skole og elev. Interesserede studerende skal kontakte skolen efter eget valg til at bestemme, hvad deres finansielle forpligtelser vil være.

Kandidater med en grad i sundhed lov kan vælge mellem mange dynamiske og forskelligartede karrieremuligheder. Advokater med denne grad kan fokusere på en karriere i farmaci lov, medicinsk fejlbehandling, medicinsk etik, international folkesundhed og mental sundhed lov. De kan arbejde bag kulisserne, eller bruge deres tid i retssalen, afhængigt af deres interesser og personligheder. Healthcare eksperter med deres LLM i Sundhed kan arbejde i øverste stillinger i sundhedssektoren administration og bioetik.

Dem med travle hverdag, kan være bekymret for, at opnå en LLM i Sundhed kan være for svært. Men mange skoler tilbyder nu mulighed for at tage mange af de klasser online, og tilbyder endda deltid.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

9 Resultater i Sundhedsret Filter

LL.M. sundhed lovgivning og politik

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Hempstead

Lov og politik direkte indflydelse på multitrillion-dollar sundhedspleje industrien og de mennesker, den betjener.

LLM sundhed lov og etik

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Dette kursus henvender sig den stigende interesse for grænsefladen af ​​medicin, jura og etik. Med det stigende pres på ressourcefordelingen inden for National Health Service og aktuelle debatter om en persons evne til at samtykke eller afvise medicinsk behandling, er der stigende behov for kvalificerede jurister med en forståelse af sundhed lov ...

Kandidatuddannelsen i sundhedsvæsenet og medicinsk lov

Taylor’s University
på universitet 18 måneder Kontakt skolen Malaysia Subang Jaya

At opnå en LLM kan hjælpe med at udvikle din karriere på en række måder. Som praktiserende advokat eller barrister kan vores kandidatuddannelse inden for sundhedspleje og lægevidenskab hjælpe dig med at udvikle efterspurgte, dybtgående specialkundskaber inden for dit nuværende område, som vil skille dig fra dine jævnaldrende. Alternativt kan specialisering i disse aspekter af loven hjælpe med at ændre retning eller vægt i din karriere. Det kan også hjælpe med at udvide omfanget af din nuværende rolle; For eksempel, hvis du er i en generalistisk ledelsesrolle, kan du muligvis påtage sig juridisk relaterede funktioner.

Sundhedsret og etik LLM

University of Dundee - School of Social Sciences
Online Deltid 36 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige Dundee

Uanset om du er interesseret i at lære mere om de juridiske og etiske aspekter af dit job, anerkende den indflydelse en kvalifikation med et juridisk og etisk grundlag kan have på udsigterne til forfremmelse, eller bare have interesse i sundhedslovgivningen, er dette kursus for dig.

Master of Laws (LLM) i medicinsk lov og etik ved fjernundervisning (De Montfort University)

KNect365 Learning
Online Deltid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

Forbedre dine karrieremuligheder ved at opnå en kandidat i medicinsk lov og etik, mens du er i fuld tid beskæftigelse.

LLM i lov (ONLINE LÆR)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Dette program tilbyder et spændende og fleksibelt udvalg af kurser, så du kan skræddersy LLM til dine specifikke faglige og personlige behov.

LLM i medicinsk lov og etik (ONLINE LÆR)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

LLM i medicinsk lov og etik tager udgangspunkt i Edinburgh Law School's ekspertise og tradition for at levere et internationalt fokuseret tværfagligt program, der kombinerer fleksibel læring med den nyeste oplæring om alle vigtige spørgsmål, der påvirker medicin, lov og etik i dag.

LLM i medicinsk lov og etik

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh + 1 mere

Individuel og befolknings sundhed er et spørgsmål om voksende social bekymring. At opnå et godt helbred og levere effektive sundhedsydelser kræver innovation. En række forskellige felter spiller en rolle, herunder loven.

LLM Medical Law and Ethics - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
på universitet Online Fuldtid 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Manchester + 3 mere

Vores LLM'er fra vores nye Master i Law Suite af programmer er designet til juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt specialiseret område af loven. Undersøg ansigt til ansigt eller online.