LLM Folkeret i Rusland - LLM Folkeret-uddannelser i Rusland LLM Folkeret

LLM Folkeret i Rusland - LLM Folkeret-uddannelser i Rusland LLM Folkeret

LLM Folkeret

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Verden er en global landsby nu. Det betyder, at folk kommer tættere og begreber som immigration og internationale ægteskaber er ikke almindelige længere. For alle disse opgaver bistand fra internationale Advokat er altid nødvendigt. Derfor LLM i Folkeret er et populært uddannelsen.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

LLM Folkeret i Rusland - Tag din LLM i Rusland. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master i International og russisk erhvervsret

Novosibirsk State University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Rusland Novosibirsk

Den NSU Institut for Filosofi og lov inviterer internationale ansøgere til at komme ind på kandidatuddannelsen i engelsk "International og russisk Erhvervsret" (LLM Program). Det grundlæggende formål med LLM Program "International og russiske erhvervsret" er at uddanne højt kvalificerede advokater, der er klar til at arbejde effektivt til brug for virksomheder, advokatfirmaer, ngo'er og statslige strukturer [+]

Den NSU Institut for Filosofi og lov inviterer internationale ansøgere til at komme ind på kandidatuddannelsen i engelsk "International og russisk Erhvervsret" (LLM Program). Det grundlæggende formål med LLM Program "International og russiske erhvervsret" er at uddanne højt kvalificerede advokater, der er klar til at arbejde effektivt til brug for virksomheder, advokatfirmaer, ngo'er og statslige strukturer og som er i stand til at foretage og gennemføre reglerne i international og russisk erhvervsret samt forskning juridiske spørgsmål ved at drive forretning i Rusland og globalt.

Studieretning:

40.04.01 Juridiske undersøgelser

Programmet er for specialiserede og bachelor grad indehavere. Kandidater får magistergrad i lov (LL.M. grad).... [-]