LLM Folkeret i Litauen - LLM Folkeret-uddannelser i Litauen LLM Folkeret

LLM Folkeret i Litauen - LLM Folkeret-uddannelser i Litauen LLM Folkeret

LLM Folkeret

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Folkeretten er en væsentlig del af strukturen i det internationale samfund. Den tilføjer, at stater acceptere det som sådan og deres rekord i at observere det tåler sammenligning med et niveau af loven overholdes i mange lande. Det er et uafhængigt system retlige omstændigheder uden for den retsorden stater.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

LLM Folkeret i Litauen - Tag din LLM i Litauen. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Kandidat i International Jura

Mykolas Romeris University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Litauen Vilnius

Formålet med specialisering uddannelsen er at forberede folkeretlige specialister, som vil være i stand til at konceptualisere, identificere, forstå, analysere og løse problemer i international juridisk regulering, udvikle motiverede, logiske og juridisk funderet argumenter og løsninger på disse problemer og måder at forhindre dem, som vil sikre en effektiv anvendelse af folkeretten, forbedre arbejdet i stater og internationale organisationer. [+]

Hvorfor denne undersøgelse program?

Formålet med specialisering uddannelsen er at forberede folkeretlige specialister, som vil være i stand til at konceptualisere, identificere, forstå, analysere og løse problemer i international juridisk regulering, udvikle motiverede, logiske og juridisk funderet argumenter og løsninger på disse problemer og måder at forhindre dem, som vil sikre en effektiv anvendelse af folkeretten, forbedre arbejdet i stater og internationale organisationer.

Specialisering imødekommer behovet for at have professionelle, høje kvalifikationer specialister, i stand til at udvikle og implementere strategier og udenrigspolitiske mål i ethvert land, repræsentere og beskytte interesserne for lande eller virksomheder i internationale fora, sikre et effektivt internationalt samarbejde blandt de stater og internationale organisationer og sammenhængen mellem international og national lovgivning. Uddannelsen henvender sig også globaliseringens udfordringer, hvor linjen mellem internationale og nationale er langsomt ved at forsvinde og internationale spørgsmål bliver mere og mere relevant i traditionelle områder. ... [-]


Master i europæisk og international erhvervsret

Mykolas Romeris University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Litauen Vilnius

Formålet med denne fælles mester uddannelsen er at forberede højt kvalificerede business jura specialister, der er i stand til at yde juridisk rådgivning i den tværnationale og europæiske erhvervsmiljø, at forklare de nyeste business problemstillinger og tendenser, analysere og vurdere business-relaterede juridiske situationer, hurtigt og effektivt at håndtere juridiske problemer af erhvervslivet står over for, drive forskning og give forslag til lovgiveren om forbedring af reguleringen erhvervsklima. [+]

Hvorfor denne undersøgelse program?

Formålet med denne fælles mester uddannelsen er at forberede højt kvalificerede business jura specialister, der er i stand til at yde juridisk rådgivning i den tværnationale og europæiske erhvervsmiljø, at forklare de nyeste business problemstillinger og tendenser, analysere og vurdere business-relaterede juridiske situationer, hurtigt og effektivt at håndtere juridiske problemer af erhvervslivet står over for, drive forskning og give forslag til lovgiveren om forbedring af reguleringen erhvervsklima.

Konkurrencedygtige viden - dette program er for de ambitiøse fremtidige ledere, der vil være i stand til at arbejde i et multikulturelt miljø i de private (advokatfirmaer, business rådgive virksomheder, finansielle institutioner, etc.) og den offentlige sektor (nationale, europæiske og internationale institutioner fremmer , tilsyn eller overvågning business), i kommercielle retssager organer eller til at give uafhængige erhvervsjuridiske konsulentydelser. Internationale undersøgelser - afholdt i Vilnius (Litauen) og i Chambéry (Frankrig). To eksamensbeviser for EU-medlemsstaternes universiteter er opnået. Anerkendte eksperter på området - størstedelen af ​​emner er omfattet af praktiserende advokater, dommere ved højesteret og andre erfarne og kvalificerede eksperter fra Litauen, Frankrig, samt ved at besøge professorer fra andre lande (USA, Belgien, etc.). Praktik - erhvervelse af praktiske færdigheder i virksomheder, advokatfirmaer eller andre organisationer, der handler inden for erhvervsret. ... [-]