LLM Folkeret i Finland - LLM Folkeret-uddannelser i Finland LLM Folkeret

LLM Folkeret i Finland - LLM Folkeret-uddannelser i Finland LLM Folkeret

LLM Folkeret

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Fordi området for internationale forbindelser er så kompleks, mange jurastuderende vælger at forfølge en LLM i international ret, da det udstyrer dem med en bred vifte af viden, som de kan ramme jorden kører.

 

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

LLM Folkeret i Finland - Tag din LLM i Finland. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master in International Business Law

University of Helsinki
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Oplysninger om de sprog, instruktion

Undervisningen sprog programmet er engelsk. Mindst 75% af graden skal være afsluttet fuldt på engelsk (f.eks seminarer, seminar papirer og lignende skriftligt arbejde, eksamener og specialet). Men du kan også studere i andre sprog, og for eksempel omfatter et semester i udlandet eller jura kurser undervises i finsk eller svensk.

Omfanget af kandidatuddannelsen er 120 point (ECTS) for at være afsluttet i to akademiske år.

Under forskningsseminar vil du få regelmæssig feedback om dit arbejde fra din vejleder og medstuderende. Efter at have afsluttet forskningsseminar, vil du have avancerede akademisk argumentation og skrivefærdigheder samt grundig forståelse af dit speciale emne.... [-]