$close

Filtre

Se resultater

Krigsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

En LLM grad er en Master of Laws, også kaldet en ML grad. Det er en grad tilbydes efter ph.d.-studie på uddannelsesinstitutioner i forskellige dele af verden. Der er jurisdiktioner, hvor det er nødvendigt at deltage i en retspraksis. Hvad er en LLM i Martial Law? Denne grad fokuserer typisk på juridiske problemer omkring væbnede konflikter. Som sådan er de primære kurser normalt avanceret… Læs mere

En LLM grad er en Master of Laws, også kaldet en ML grad. Det er en grad tilbydes efter ph.d.-studie på uddannelsesinstitutioner i forskellige dele af verden. Der er jurisdiktioner, hvor det er nødvendigt at deltage i en retspraksis.

Hvad er en LLM i Martial Law? Denne grad fokuserer typisk på juridiske problemer omkring væbnede konflikter. Som sådan er de primære kurser normalt avanceret undersøgelse af international strafferet og gennemgår emner som terrorisme, grænsekampe og statens brug af magt. Derudover kan eleverne have mulighed for at forfølge valgfag af interesse som menneskerettigheder, flygtninge og brugen af ​​magt internationalt. Hvis en afhandling er påkrævet, kan dette også give eleverne mulighed for at udforske et bestemt emne.

Studerende lov kan bidrage til at forbedre kommunikationsevnen samt evnen til at se forskellige sider af en situation, hjælpsomme i det personlige liv og i sin karriere. Martial law studie kan hjælpe eleverne udvide deres viden ikke kun af loven, men også om politik og filosofi. Dette bredere færdighedssæt kan forbedre præstationen på det juridiske område såvel som i regeringer, internationale virksomheder og humanitære organisationer.

LLM-uddannelserne varierer i pris afhængigt af institutionen, dens placering og længden af ​​det tilbudte program. Sørg for at medtage dine leveomkostninger, hvis du skal flytte, når du sammenligner prisen for at fuldføre hvert studieforløb.

Kandidater med en LLM i Martial Law grad kan finde sig ansat som juridiske rådgivere eller konsulenter, især med internationale virksomheder, offentlige filialer, humanitære organisationer eller nonprofit organisationer. Det kan være muligt at blive advokat, afhængigt af de regler, hvor en kandidat ønsker at øve sig. Undervisning og forskning er andre karrieremuligheder. Specialisering inden for et bestemt område som humanitære spørgsmål eller forbedrede sproglige evner kan også øge ens globale omsættelighed.

Kandidatuddannelser i kampsag tilbydes hos mange institutioner over hele verden, såvel som online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
George Washington University, Law School
Washington, USA

National Security Law-programmerne på George Washington University Law School fremhæver vores unikke styrker: et nationalt anerkendt fakultet, en omfattende læseplan og adgang ... +

National Security Law-programmerne på George Washington University Law School fremhæver vores unikke styrker: et nationalt anerkendt fakultet, en omfattende læseplan og adgang til det omfattende Washington, DC, udenrigsforhold, cybersikkerhed og national sikkerhedsret. Mens en række amerikanske lovskoler tilbyder et eller to kurser inden for disse områder, nærmer sig få andre antallet af kurser, der er tilgængelige på GW Law. Studerende kan vælge mellem at modtage en LL.M. i National Security and Cybersecurity Law, en LL.M. i national sikkerhed og amerikansk lov om udenrigsrelationer eller en MSL inden for cybersikkerhed. -
LLM
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet