LAWSTUDIES

Online Juridisk risikostyring Nordamerika - Juridisk risikostyring -programmer Juridisk risikostyring Nordamerika

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Online Juridisk risikostyring Nordamerika - Tag din Juridisk risikostyring Nordamerika. Få alle Online Juridisk risikostyring program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Juridisk risikostyring, Nordamerika Filter

LLM: compliance og risikostyring

Thomas Jefferson School of Law
USA, San Diego
LLM
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Studerende vil lære om finansiel overholdelse for finansielle institutioner, og også afbødning af risici. Med den stigende statslig regulering på området, dette er et voksende ...

Læs mere