$close

Filtre

Se resultater

Deltid Jura Plymouth - Jura -uddannelser i Plymouth Jura , Plymouth

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven. Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatte… Læs mere

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Plymouth eller lokale huler, for at være helt nøjagtig, er hjemsted for Upper Palæolitisk indlån og knogler fra tidlige Homo sapiens. Der er fem videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf den ene er en af ​​de største universiteter i Storbritannien.

Deltid Jura Plymouth - Tag din Jura i Plymouth. Få alle Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Plymouth
Plymouth, Det Forenede Kongerige

Udvikl kritisk og dybdegående viden og udvid din forståelse af nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden på vores nye LLM-program. Denne LLM-lov er idee ... +

Udvikl kritisk og dybdegående viden og udvid din forståelse af nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden på vores nye LLM-program. Denne LLM-lov er ideel, hvis du leder efter et generelt program for postgraduate studier - du vil påtage dig forskeruddannelse, men også være i stand til at specialisere dig i visse forskningsledede emner og færdiggøre en afhandling, der forsker i dybden på dit valgte område, understøttet af en af vores sagkyndige advokatpersonale. LLM Jura kan læses på fuld tid over 1 år eller deltid over 2 år. Nøglefunktioner Engager dig i nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden. Nyd fleksibel læring med både direkte støtte fra vores akademiske personale og online support. Lær af forskningsaktive medarbejdere, der er specialister inden for deres områder. Udvikl yderligere dine overførbare færdigheder til både beskæftigelse og efteruddannelse. Bliv frivillig i vores prisvindende juraklinik. Familieret Vores familieretsrelaterede forskningsspecial omfatter offentlig børneret, såsom omsorgssager og adoption. Vores personale har også en interesse i lovens indvirkning på kvinder, der oplever vold i hjemmet eller har været tilbageholdt i henhold til Mental Health Act, især i forbindelse med menneskerettigheder. Miljøret Vores forskning er tematisk arrangeret for at udforske løsningerne på nutidige miljøproblemer og placeret inden for rammerne af bæredygtige udviklingsmålene. Pres på klima, biodiversitet og verdenshavene er nøgletemaer, der karakteriserer globale og lokale juridiske og politiske reaktioner, som er centrale for vores stipendium. Fastlæggelse af rettigheder, forpligtelser og forståelse af indvirkninger på menneskelige og ikke-menneskelige enheder er de primære drivkræfter til at informere dette arbejde. I takt med naturmiljødimensionen omfatter forskning også kulturmiljøet med evnen til at studere lovene vedrørende marin kulturarv og realiteten af håndhævelsesindsatsen. IP lov Vores forskningsspeciale i immaterialret omfatter virkningerne af ophavsretsloven i praksis. Dette spænder fra at arbejde hen imod innovative løsninger på, hvordan ophavsret kan fungere mere effektivt i den digitale kommercielle kontekst til at støtte kulturarvsinstitutionerne i at gøre deres samlinger tilgængelige online for offentligheden. Den beskæftiger sig med aktuelle bekymringer om internetstrukturer, konflikter mellem online medieplatforme og de kreative industrier om forvaltningen af værker, der er tilgængelige online, de forskellige påvirkninger af AI og slutbrugernes eventuelle rolle som både forbrugere og skabere af onlineindhold. -
LLM
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet