$close

Filtre

Se resultater

Deltid Jura Milton Keynes - Jura -uddannelser i Milton Keynes Jura , Milton Keynes

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser. Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Bland… Læs mere

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Milton Keynes har ikke sin egen konventionelle lokale universitet, men der er forskellige universitetsafdelinger og gymnasier til rådighed i byen. De håber på at åbne en sådan universitet i løbet af de næste par år.

Deltid Jura Milton Keynes - Tag din Jura i Milton Keynes. Få alle Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Open University
Milton Keynes, Det Forenede Kongerige

Denne kvalifikation er designet til at overveje lovens rolle og plads i en stadig mere globaliseret verden og er velegnet til jura- og ikke-juridiske kandidater samt advokater ... +

Denne kvalifikation er designet til at overveje lovens rolle og plads i en stadig mere globaliseret verden og er velegnet til jura- og ikke-juridiske kandidater samt advokater, der ønsker at udvikle deres interesser. Vores LLM har en kritisk juridisk tilgang til at studere, ved at bruge forskellige perspektiver og casestudier til at illustrere, udforske, sammenligne og kontekstualisere aktuelle juridiske spørgsmål. Du vil udforske samspillet mellem lov, lovgivende organer, institutioner og regulatorer i en international sammenhæng, lovens rolle og funktion i et stadig mere globalt samfund og rollen for stater, internationale institutioner og multinationale virksomheder. Du vil også overveje nutidige juridiske spørgsmål såsom virksomhedernes sociale ansvar, transnational kriminalitet, humanitær bistand og sikkerhed. Du skal afslutte dit studie senest den 31. december 2027. Kursets hovedtræk Udforsker metoder til ræsonnement og analyse i loven og vurderer kompleksiteten i lov, regulering og juridisk undersøgelse Udvikler en række overførbare færdigheder, herunder avanceret juridisk forskning, som er attraktive for arbejdsgivere Afsluttes med et dybdegående stykke selvstændig forskning om et emne inden for dit valgte fagområde. -
LLM
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Engelsk
Online