Filter
Master i jura
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Juraforskning-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Master of Laws er en postgraduate grad designet til at give forskere en specialiseret viden ved at fokusere på et bestemt lovområde. De fleste studerende, der tilmelder sig et LLM-program, har allerede en Juris Doctor eller en bacheloruddannelse. Heltidsstudenter slutter ofte om et år.

Hvad er en LLM i juridisk forskning? Det er et postgraduate program designet til at forberede fagfolk til at stille spørgsmål, analysere problemer og tage nye udfordringer op. Mange kurser giver deltagerne en chance for at få praktisk erfaring ved hjælp af forskellige forskningsmetoder. Studerende kan forventes at deltage i forelæsninger, diskussioner, projekter og afhandlinger. Den nøjagtige kursusstruktur kan variere fra skole til skole, men kan omfatte klasser, der ligner teorier og filosofi om juridisk forskning, begrundelse med præcedens og traditioner for juridisk forespørgsel.

At studere juridisk forskning giver deltagerne en unik forståelse af betydningen af ​​analytisk tænkning, kommunikation og opfattelse. Dette LLM-program hjælper eleverne med at forbedre disse færdigheder, så de kan deltage i praksis som velafrundede advokater med en forskningsorienteret tankegang. Disse færdigheder kan også hjælpe en person med at leve et rigt personligt liv.

Hvor meget koster en LLM? Dette kan afhænge af programmet, dets varighed og skolen deltog. Hvis ansøgerne ønsker et skøn, skal de kontakte den skole, de håber at deltage i.

Efter at have eksamen med en LLM i juridisk forskning, hvilken slags karriere kan eleverne have? Der er virkelig ingen grænse for, hvad nogen kan gøre med denne uddannelse. Mange forskere fortsætter med at blive juridiske forskere, advokater, dommere og rådgivere, men der kan også være andre ikke-traditionelle muligheder. For eksempel går nogle kandidater til karriere som professorer, akademiske forskere, foredragsholdere, juridiske journalister, kvalitetsinspektører og tekniske programledere.

Universiteter over hele kloden kan tilbyde LLM-programmer enten online eller personligt. For at ansøge eller lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer

4 Resultater i Juraforskning

University of the Witwatersrand

Den LLM Programmet er velegnet til jurister og jurister, der er interesserede i forskning og skrivning, og som har tid, samt evnen til at påtage sig temmelig omfattende j ... [+]

Den LLM Programmet er velegnet til jurister og jurister, der er interesserede i forskning og skrivning, og som har tid, samt evnen til at påtage sig temmelig omfattende juridisk forskning på et avanceret akademisk niveau. På grund af den krævende karakter af forskning komponent, er adgang til programmet begrænset til ansøgere med en fremragende akademisk rekord i LLB. Men der er alternative indrejse ruter for ansøgere, der er i stand til at vise deres egnethed til programmet.

Den kursusaktiviteter komponent består af fire kurser, som kan tages enten på et specialiseret område eller i det generelle område. Forskningen komponent består af en fremmøde kursus i Research Methodology, to forskningsprojekter essays af 5 000 ord hver og en forskningsrapport på 10 000 ord. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Bond University

The Master of Laws (af Research) program består af en 50.000 ordet forskning afhandling, der blev afsluttet i løbet af to år på fuld tid. Afhandlingen er under opsyn af s ... [+]

ADGANGSKRAV

The Master of Laws (af Research) tilbydes til dem med en professionel lov kvalifikation (Bachelor of Laws, Juris Doctor eller tilsvarende). Ansøgningerne skal have mindst 65 procent i gennemsnit og / eller omfattende erhvervserfaring.

En ansøger kan være nødvendigt for at opfylde dekanen, at de har et passende niveau for forskning færdigheder til at skrive en afhandling på op til 50.000 ord.

Entré er på grundlag af en godkendt forskning forslag og tilgængeligheden af ​​passende tilsyn.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Master of Laws (af Research) program kan være afsluttet via en 50.000 ordet forskning afhandling. Mens fakultetet kan tilbyde tilsyn i de fleste områder af loven, har det særlige styrker i:... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
104 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Utrecht University

Vil du gerne have mulighed for at gennemføre et dybtgående masters-niveau program i loven, der strækker sig ud over standard et års periode? Den toårige juridiske forsker ... [+]

Dømt bedst på området

Den højt ansete Keuzegids Master Selection Guide 2018 rangerede Utrecht University juridiske forskningsprogram som det bedste inden for området i Holland.

OM

Er du nysgerrig, analytisk og klar til at påtage sig nye udfordringer i et dynamisk akademisk miljø? Er du interesseret i at skrive akademiske tekster, engagere dig i debat og tackle komplicerede juridiske spørgsmål? Ønsker du at få mulighed for at udfylde et dybtgående kandidatuddannelsesprogram, der strækker sig ud over standard et års periode? I så fald kan den toårige juridiske forskeruddannelse ved Utrecht University være det perfekte valg for dig!

Tage fordele af et voksende behov for juridiske forskere... [-]
Holland Utrecht Middelburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Montréal Law Faculty

LL.B.-programmet er en mulighed for en studerende at dybere dybere ind i et emne, både inden for de store juridiske områder og på bestemte fagområder. ... [+]

LL.B.-programmet er en mulighed for en studerende at dybere dybere ind i et emne, både inden for de store juridiske områder og på bestemte fagområder.

LL. M. ForretningsretLL. Mr. International LawLL. M. Teknologi og Information LawLL. M. BeskatningLL. M. Notarial LawLL. Mr. Law - Forskning

AdgangskriterierHold en lovgrad fra Université de Montréal eller et eksamensbevis, der anses for at være ækvivalentHar ved første cyklus fået mikroprogrammet eller DESS'en, et gennemsnit på mindst 3,0 ud af 4,3 eller tilsvarende.

Kandidater i gennemsnit 3,0 til 3,3 eller tilsvarende skal give yderligere udstillinger opført på Juridisk hjemmeside på admission.umontreal.ca/programs/ Svigerfæller-2 / adgangsregler;... [-]

Canada Montreal
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
12 måneder
Læs mere på dansk