$close

Filtre

Se resultater

Deltid Jura Plymouth - Jura -uddannelser i Plymouth Jura , Plymouth

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet. Feltet af loven fokuserer på studiet af den ordning, der er indført for at regulere adfærden i et samfund. Forskellige sæt af love findes for forskellige samfund,… Læs mere

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

Feltet af loven fokuserer på studiet af den ordning, der er indført for at regulere adfærden i et samfund. Forskellige sæt af love findes for forskellige samfund, og jurastuderende fokusere normalt deres uddannelse på lokal eller international ret.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Plymouth eller lokale huler, for at være helt nøjagtig, er hjemsted for Upper Palæolitisk indlån og knogler fra tidlige Homo sapiens. Der er fem videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf den ene er en af ​​de største universiteter i Storbritannien.

Deltid Jura Plymouth - Tag din Jura i Plymouth. Få alle Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Plymouth
Plymouth, Det Forenede Kongerige

Udvikl kritisk og dybdegående viden og udvid din forståelse af nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden på vores nye LLM-program. Denne LLM-lov er idee ... +

Udvikl kritisk og dybdegående viden og udvid din forståelse af nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden på vores nye LLM-program. Denne LLM-lov er ideel, hvis du leder efter et generelt program for postgraduate studier - du vil påtage dig forskeruddannelse, men også være i stand til at specialisere dig i visse forskningsledede emner og færdiggøre en afhandling, der forsker i dybden på dit valgte område, understøttet af en af vores sagkyndige advokatpersonale. LLM Jura kan læses på fuld tid over 1 år eller deltid over 2 år. Nøglefunktioner Engager dig i nutidige juridiske spørgsmål og problemer i den virkelige verden. Nyd fleksibel læring med både direkte støtte fra vores akademiske personale og online support. Lær af forskningsaktive medarbejdere, der er specialister inden for deres områder. Udvikl yderligere dine overførbare færdigheder til både beskæftigelse og efteruddannelse. Bliv frivillig i vores prisvindende juraklinik. Familieret Vores familieretsrelaterede forskningsspecial omfatter offentlig børneret, såsom omsorgssager og adoption. Vores personale har også en interesse i lovens indvirkning på kvinder, der oplever vold i hjemmet eller har været tilbageholdt i henhold til Mental Health Act, især i forbindelse med menneskerettigheder. Miljøret Vores forskning er tematisk arrangeret for at udforske løsningerne på nutidige miljøproblemer og placeret inden for rammerne af bæredygtige udviklingsmålene. Pres på klima, biodiversitet og verdenshavene er nøgletemaer, der karakteriserer globale og lokale juridiske og politiske reaktioner, som er centrale for vores stipendium. Fastlæggelse af rettigheder, forpligtelser og forståelse af indvirkninger på menneskelige og ikke-menneskelige enheder er de primære drivkræfter til at informere dette arbejde. I takt med naturmiljødimensionen omfatter forskning også kulturmiljøet med evnen til at studere lovene vedrørende marin kulturarv og realiteten af håndhævelsesindsatsen. IP lov Vores forskningsspeciale i immaterialret omfatter virkningerne af ophavsretsloven i praksis. Dette spænder fra at arbejde hen imod innovative løsninger på, hvordan ophavsret kan fungere mere effektivt i den digitale kommercielle kontekst til at støtte kulturarvsinstitutionerne i at gøre deres samlinger tilgængelige online for offentligheden. Den beskæftiger sig med aktuelle bekymringer om internetstrukturer, konflikter mellem online medieplatforme og de kreative industrier om forvaltningen af værker, der er tilgængelige online, de forskellige påvirkninger af AI og slutbrugernes eventuelle rolle som både forbrugere og skabere af onlineindhold. -
LLM
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet