$close

Filtre

Se resultater

Islamisk ret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Et LLM-program, eller Master of Laws, tages ofte af studerende, der allerede har mindst en lovgrad. Dette program giver den studerende mulighed for at koncentrere sig om et bestemt område med juridisk efterforskning, såsom almindelig eller strafferetlig lov, og er normalt et års program for en fuldtidsstuderende. Hvad er en LLM i islamisk lov? Dette program fokuserer primært på de juridiske… Læs mere

Et LLM-program, eller Master of Laws, tages ofte af studerende, der allerede har mindst en lovgrad. Dette program giver den studerende mulighed for at koncentrere sig om et bestemt område med juridisk efterforskning, såsom almindelig eller strafferetlig lov, og er normalt et års program for en fuldtidsstuderende.

Hvad er en LLM i islamisk lov? Dette program fokuserer primært på de juridiske problemer i forbindelse med islamiske lande og byer. En afhandling om et emne relateret til graden specialisering kan være påkrævet, og gennemgang af eksaminer i særlige kurser kan også være obligatorisk. Områder omfattet af programmet kan omfatte islamisk lov, menneskerettigheder og islamisk lov, Mellemøsten, lov og samfund og historien om israelsk-palæstinensiske konflikter.

Lærere fra dette program får ofte kendskab til islamiske skikke, så de kan rejse trygt i Mellemøsten. De kan også bedre forstå islamisk lov og retssager i denne region, hvilket gør dem værdifulde som juridiske konsulenter for mange virksomheder.

De samlede omkostninger ved dette program vil variere fra universitet til universitet, og der kan være finansielle støttepakker og stipendier. Den studerende skal kontakte hver skole for den endelige pris og for andre finansielle detaljer.

Kandidater med en LLM i islamisk lov er ofte efterspurgte arbejde hos advokatfirmaer, internationale virksomheder, banker og ejendomsvirksomheder. Stillinger kan omfatte advokat, advokat, juridisk administrator, forskningsbibliotekar og juridisk redaktør for lov publikationer. Store virksomheder, der har forretningsmæssige forbindelser med islamiske lande, kan ansætte kandidater til juridiske, finansielle og ejendomsstillinger. Arbejde kan også være tilgængeligt i det politiske område såvel som for offentlige myndigheder.

Programmer i islamisk lov tilbydes på universiteter over hele verden, både på campus og online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
SOAS University of London
London, Det Forenede Kongerige

SOAS LLM i islamisk lov tilbyder en verdensførende specialisering inden for et hastigt udviklende lovområde, der har stigende betydning i muslimske majoritetslande såvel som i ... +

SOAS LLM i islamisk lov tilbyder en verdensførende specialisering inden for et hastigt udviklende lovområde, der har stigende betydning i muslimske majoritetslande såvel som i livet for mange muslimer, der bor andre steder. LLM beskæftiger sig dybtgående med spørgsmål som familier, finansielle markeder, filantropi, mellemstatslige og internationale forbindelser og globalisering. Det tilbyder en platform til at se og forstå forskellige dele af den muslimske verden fra mangesidede og forskellige perspektiver. Moduler inkluderet i programmet undersøger betydningen og anvendelsen af principper for islamisk lov i Sydasien, Mellemøsten, Nordafrika og transnationalt. De udforsker retspraksis og metoder, familieret, strafferet og finansiel lov og overvejer kritiske områder i skæringspunktet med international menneskerettighedsret. Lov og samfund er mere generelt et fokus for de regionsspecifikke moduler, der forhører lovens plads og rolle i og dets forhold til samfundet, herunder men ikke begrænset til spørgsmål om køn, kolonialisme, forfatningsret og plural juridiske systemer. -
LLM
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet