$close

Filtre

Se resultater

Interdisciplinære retlige studier i Polen - Interdisciplinære retlige studier-uddannelser i Polen Interdisciplinære retlige studier

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS stude… Læs mere

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Interdisciplinære retlige studier i Polen - Tag din LLM i Polen. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Polen
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Example school
Jelenia Góra, Polen +1 Mere

123

LLM
Fuldtid
Engelsk
Aug 2022
Online