LAWSTUDIES

LLM Mumbai - LLM programmer i Mumbai - LLM Mumbai

Mumbai er en spændende og mangfoldig by, en finansiel hub med en bred vifte af kultur, kunst, og fremragende uddannelsesinstitutioner. Det er et populært sted for LLM undersøgelser, for både internationale og indenlandske studerende.

For en LLM i Mumbai, vælger den studerende et fokusområde, nogle eksempler er miljølovgivningen, menneskerettigheder, erhvervsret, intellektuel ejendomsret, og forfatningsret og forvaltningsret. For en LLM i Mumbai, varierer programmets længder afhængigt af undersøgelser, men gennemsnitlige længde for heltidsstudier er omkring to år. Eleverne opnår en LLM i Mumbai vil opleve udfordrende læseplan, der omfatter streng kurser, seminarer, foredrag, og en afsluttende afhandling eller en disputats. Studerende forfølger en LLM i Mumbai vil lære den praktiske anvendelse af teori til den virkelige verden spørgsmål gennem kurser, der fokuserer på den retslige proces, forfatningsret, og forskning i Indien og internationalt.

Tag et kig på LLM i Mumbai muligheder nedenfor og tage det næste skridt i retning af at nå dine personlige og professionelle mål!

resultater fundet Filter

Europæisk mester i lov og økonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Denne europæiske Master i jura og økonomi (EMLE) program giver en unik mulighed for tværfaglige studier af jura og økonomi på to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske ...

Læs mere