LAWSTUDIES.DK

LLM Gurugram - LLM programmer i Gurugram - LLM Gurugram

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

En LLM (Master of Law) er en avanceret juridisk embedseksamen, der hjælper med at forberede de studerende med specialiseret juridisk uddannelse. Læreplanerne kombinerer ofte forskning, kursusaktiviteter, og et speciale. LLM programmer tager ofte et til to år at gennemføre.

Indien, officielt Republikken Indien er et land i Sydasien. Det er den syvende største land efter område, det næstmest folkerige land med over 1.2 milliarder mennesker, og den mest folkerige demokrati i verden

Gurgaon ligger kun 30 km fra hovedstaden New Delhi og rangeret som den næststørste by i staten Haryana, hvor det er fundet. Det er høj i infrastruktur og har en række videregående uddannelsesinstitutioner inden for sine grænser.

LLM Gurugram - Tag din LLM i Gurugram. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM

ITM University, School of Law
på universitet Fuldtid 2 år Juli 2020 Indien Gurugram

Udgangspunktet for vores tilgang til at opgradere den juridiske uddannelse er, at uanset uanset deres niveau for udsættelse for lov, vil vores kandidater praktisere i et globalt miljø.